geert wilders pvv 9o1a6680

Geert Wilders (PVV): Steeds meer Nederlanders voelen zich vreemde in eigen land, "Nederland is Nederland niet meer!"

Politiekmaa 07 2023, 20:00
Vandaag was Geert Wilders (PVV) te gast bij Ongehoord Nieuws om onder andere te praten over de asielproblematiek in Nederland. “Het zijn ook geen asielzoekers, 95% van de mensen in die asielzoekerscentra komen via onze buurlanden, via Duitsland en België. Dat zijn veilige landen, het zijn dus hooguit migranten die in díe veilige landen al asiel hadden moeten aanvragen” Aldus Wilders.
Wilders houdt tijdens de uitzending van Ongehoord Nieuws van eerder vandaag een sterk betoog over de migratieproblematiek in Nederland en geeft daarbij aan dat de prioriteiten van het kabinet totaal verkeerd liggen. “Kaag en Rutte houden zich iedere dag bezig met onzin onderwerpen als stikstof, klimaat, noem maar op! Terwijl dit grote probleem van Nederland: de asielzoekers en de terreur over Nederland, daar wordt helemaal niets aan gedaan! De grenzen moeten dicht, die asielstop moet er komen.” Dát is volgens Wilders waar het nu over zou moeten gaan.
Op de vraag hóe we dat moeten gaan doen is Wilders duidelijk, de PVV-voorman kijkt daarbij graag naar de Hongaarse president Viktor Orbán. “Je moet het gewoon doen” zegt Wilders. De Hongaarse president die 80.000 asielzoekers in zijn land had duwt ze gewoon terug. Oké, hij heeft een veroordeling gekregen van het Europese hof maar “hij heeft het wél gedaan”. Vervolgt Wilders.
Als de grote stroom aan migranten niet ophoudt is Nederland straks geen Nederland meer. “Er zijn nu al veel mensen in dorpen, wijken, in steden die zich vreemde in hun eigen land noemen. Die last hebben van de overlast, van de diefstal en van de aanrandingen. Niet iedere asielzoeker is een crimineel maar ze zijn wel zwaar oververtegenwoordigd in die criminele statistieken. Nederland is Nederland niet meer!” Aldus Wilders.
Wilders maakt zich daarnaast ook nog zorgen over de druk op de zorg die migratie als gevolg heeft. “We hebben in Nederland 21.000 plekken te kort voor dementerende ouderen, als het gaat om de verpleeghuizen. Die komen er niet. Maar er komen wel met heel veel spoed 5000 plekken voor alleenstaande minderjarige asielzoekers. Dat zijn de prioriteiten van Nederland, in zo’n Nederland willen we toch niet wonen?”
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten