geert wilders pvv 9o1a6680

Geert Wilders schittert in formatiedebat en haalt hard uit naar Frans Timmermans: 'Politiek ziekelijk!'

Politiekmei 22, 16:00
Het is weer een dag vol politiek spektakel in de Tweede Kamer, waar het formatieproces het gesprek van de dag is. PVV-leider Wilders">Geert Wilders opende het debat met de mededeling dat hij trots is op het akkoord, gevolgd door allerlei nietszeggende drek van de oppositiepartijen met – uiteraard – GL/PvdA-leider Frans Timmermans voorop.
Timmermans vuurde al snel zijn pijlen af op Wilders, met een absurde beschuldiging. Hij betoogde dat de PVV de asielcrisis nodig heeft om politiek te kunnen overleven. "Voor het voortbestaan van de PVV is het voortbestaan van de asielcrisis essentieel. Als die er niet meer is, is er geen enkele reden meer om achter de PVV aan te lopen," verklaarde Timmermans.
Wilders, niet bekend om zijn terughoudendheid, reageerde met verontwaardiging. "Politiek ziekelijk, laat ik het voorzichtig zeggen. Hoe durft u?!" riep hij uit, terwijl hij de woorden van Timmermans verwerkte. Hij zag de beschuldiging als een belediging voor de PVV-kiezers, die volgens hem slechts één wens hebben: dat de problemen worden opgelost.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS bestrijden we de Machiavelliaanse Leviathan die we de EU noemen ELKE DAG opnieuw. De rest van de media aanbidden Brussel, wij niet. Vind jij ons tegendraadse geluid belangrijk? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de EU te ontmaskeren en te bestrijden.
Hoewel de meeste kiezers vanwege de migratiecrisis nu op Wilders hebben gestemd, heeft de partij – uiteraard – veel meer te bieden dan enkel en alleen het inperken van de migratie. De PVV-leider heeft in het debat meerdere malen duidelijk gemaakt dat iedereen in Nederland er financieel op vooruitgaat. Iets waar de oppositiepartijen nauwelijks doorheen kunnen prikken, naarstig op zoek om de PVV-leider onderuit te halen.
Het zal dan ook niemand verbazen dat dit niet gelukt is, zoals Wilders zelf zegt: "De zon gaat weer schijnen in Nederland". Niettemin hebben we soms last van een vervelende, donkere (groen/rode) wolk die er dreigend uitziet maar uiteindelijk geruisloos weer overwaait.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten