Gidi Markuszower (PVV): 'Huidig immigratiebeleid is eigenlijk één grote misdaad tegen het Nederlandse volk'

Gidi Markuszower (PVV): 'Huidig immigratiebeleid is eigenlijk één grote misdaad tegen het Nederlandse volk'

PVV-Kamerlid Gidi Markuszower in februari 2017. © Tim Engelbart / DDS.

"Jullie zouden allemaal voor een tribunaal gedaagd moeten worden", aldus een furieuze Gidi Markuszower vandaag in de Tweede Kamer. Volgens de PVV'er heeft het opengrenzenbeleid van het kabinet veel schade veroorzaakt in Nederland. De verantwoordelijke politieke elite zou zich hiervoor moeten verantwoorden. Na de ontstane ophef over het gebruik van het woord tribunaal vorige week, begint de politicus opnieuw over tribunalen. Dit tot ongenoegen van de Kamervoorzitter.

Vorige week was er flink wat ophef ontstaan in Nederland nadat zowel politici van Forum voor Democratie als PVV-leider Geert Wilders spraken over tribunalen. Ze vonden namelijk dat slecht opererende beleidsmakers gedaagd moeten worden voor rechterlijke instanties. Vandaag repte opnieuw een Kamerlid over een tribunaal, dit tot groot ongenoegen van Kamervoorzitter Vera Bergkamp.

De Dagelijkse Standaard

PVV'er Gidi Markuszower ziet namelijk wat voor schade het ondoordachte en kwalijke opengrenzenbeleid van het kabinet ons land heeft gebracht. "Het huidige Nederlandse immigratiebeleid is eigenlijk één grote misdaad tegen het Nederlandse volk. En zij, jullie hier ook allemaal, die dit zelfhatende beleid niet stoppen, jullie zouden allemaal voor een tribunaal gedaagd moeten worden!", aldus een werkelijk waar furieuze Markuszower in de Tweede Kamer.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Markuszower werd al snel op het matje geroepen door Bergkamp, die dit debat benadrukte dat men niet mag reppen over tribunalen zolang zij met de voorzittershamer zwaait.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De laatste weken heeft de PVV duidelijk de aanval geopend op het kabinet vanwege het jarenlang zwakke beleid rondom de massa-immigratie. De IND en COA lopen al maanden op de tenen en de asielzoekerscentra in Nederland zitten vol. In plaats van een migratiestop in te voeren blijven de grenzen wagenwijd op staan. Gemeenten moeten zich in allerlei bochten wringen om noodopvangplekken te regelen. Dit tot grote frustratie van de PVV én veel Nederlanders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties