yernaz

Hypocriete leden van het partijkartel over Yernaz Ramautarsing: Je kunt niet voor ON! werken en de politiek in willen

Politiekdec 05 2022, 12:25
Yernaz Ramautarsing wordt genoemd als kandidaat Eerste Kamerlid voor BVNL. Voor Yernaz leuk nieuws maar voor leden van het partijkartel een reden om hem aan te vallen. Hoe kan de presentator van de podcast Ongehoord Nieuwscafé (Ongehoord Nederland) nu ook actief zijn voor een politieke partij? Dan ben je in de politiek correcte goegemeente niet meer neutraal en onafhankelijk. Grappig deze argumentatie hoor je nooit als iemand uit het mediakartel het partijkartel actief steunt.
Yernaz Ramautarsing geeft een helder en duidelijk antwoord. Zijn contract bij Ongehoord Nederland loopt tot en met 31 december 2022. Niks aan de hand natuurlijk omdat de Eerste Kamerverkiezingen pas in juni 2023 plaatsvinden. Helaas is dit antwoord niet goed genoeg voor de politiek correcte kerk.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Goed punt. Als het andersom was, dan stonden diverse rechtse politici en opiniemakers op hun achterste benen om te claimen dat er sprake is van politieke beïnvloeding door linkse partijen. Nu dit bij ON! gebeurt zwijgt men....

Image
36
Reply
Opeens zijn deze heren de casus Pia Dijkstra vergeten. Ook zij was werkzaam bij de NPO toen zij verkiesbaar was voor D66. Lucille Werner heeft ook van de NPO de overgestap gemaakt naar de Haagse kaasstolp. Dan hoor je deze heren niet.
Sid Lukkassen: ''Deze fophef komt van noobs die de grondwet en de geschiedenis van het Nederlandse omroepbestel niet kennen.''
Sid Lukkassen walgt van deze hypocrisie en laat aan DDS weten: ''Voor zover bekend is Yernaz opiniërend politiek commentator, en is dat altijd geweest. Hij is bekend vanwege zijn libertair-objectivistische signatuur, en er is nooit gesuggereerd dat hij ideologisch volkomen neutraal zou zijn. Dat hoeft ook niet. Het Nederlandse omroepbestel is immers verankerd in een grondwet die is opgetrokken vanuit het diversiteitsbeginsel en de verzuiling. Oftewel, de diverse omroepen streven naar betrekkelijk objectieve verslaggeving maar daarbij hanteren ze duidelijk een eigen levensbeschouwelijke grondtoon. Deze fophef komt van noobs die de grondwet en de geschiedenis van het Nederlandse omroepbestel niet kennen.
Bovendien, wat is de endgame van Shashi Roopram in dit geheel? Hij is bekend geworden als de man die licht wierp op de linkse protester die publiekelijk riep "Als je Thierry dood wil schieten roep dan paf!" Nu keert hij zich publiekelijk tegen rechts? Waarom? Ik vraag het me af. Mogelijk heeft het met baantjes en carrièrekansen te maken, maar ik ken hem verder niet. Opmerkelijk is het wel.
Verder wens ik Yernaz oprecht alle succes en geluk bij Van Haga. Hij geeft netjes aan wanneer zijn contract afloopt en zijn nieuwe dienstverband begint. Tot slot is het bezopen om Jort Kelder radicaalrechts te noemen. Hij is persoonlijk vriendje van Rutte. Plaatst af en toe wat kritische noten bij het beleid, maar is te gehecht aan zijn status om tot het gaatje te gaan.''
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten