Wat een ramp! De clitoris niet volledig afgebeeld in alle biologieboeken

Wat een ramp! De clitoris niet volledig afgebeeld in alle biologieboeken

Wat hebben wokisten en hedendaagse feministen met elkaar gemeen? Ze zijn allebei knettergek en hebben hun prioriteiten niet op orde. Nu maken feministen er een enorm drama van dat niet in alle biologieboeken de clitoris volledig is afgebeeld.

Alle wokewaanzin lijkt uit Amsterdam te komen. De Amsterdamse TV zender AT5 vond het nodig om te onderzoeken of in alle biologieboeken de clitoris wordt afgebeeld. Blijkbaar gebeurt er in de provinciestad Amsterdam niets bijzonders meer. De uitkomst was voor de feministen schokkend, niet alle biologieboeken tonen de clitoris.

"Zonde en eigenlijk ook schadelijk, omdat daarmee heel veel kennis niet wordt doorgegeven en aangereikt aan jongeren. In het biologieboek Nectar van uitgeverij Noordhoff staat de clitoris afgebeeld als een klein puntje. Dat klopt natuurlijk niet, want het is een heel orgaan," zegt Ylanga van der Geld, seksuoloog van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS). "Waar ik ook kom, of het nou is bij studenten, zorgprofessionals of kinderopvangmedewerkers, men weet vaak niet hoe de clitoris er in zijn volledigheid uitziet", zegt specialist seksuele ontwikkeling Anna Jansen. Dit is in de ogen van de hedendaagse feminist een probleem van wereldformaat.

"Seksueel plezier van vrouwen of mensen met een clitoris is heel lang onderbelicht geweest, '' vindt seksuoloog Ylanga van der Geld. Deze opmerking doet op internet natuurlijk veel stof opwaaien. Nee de woke deur moest weer worden ingetrapt. Heel veel mensen vallen hierover. De reacties zijn niet mals. ''Vrouwen zijn dus geen mensen in jullie ogen? Wat dan wel? Baarmachines? Afwashanden? Kindopvoeders? Sexlichaam? Mag een vrouw gewoon een vrouw zijn zeg?'' zegt @moeva18 op Twitter.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Veel mensen worden moe van de wokegekte. ''S T O P met deze gestoorde WOKE-idioterie! Behalve bij een kleine gestoorde bubbel die buiten de werkelijkheid leeft, heeft ALLEEN een VROUW een clitoris. Rot op met dit gestoorde gedrag en leer eens biologie. Jullie zijn echt wanstaltig met dit soort walgelijke tweets. SHAME.'' De reacties op deze gekkigheid zijn dan wel weer bemoedigend. Nederland buiten Amsterdam zit duidelijk niet op deze gekte te wachten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties