51071859451 49d12ccf8b c

JA21'er Jan Cees Vogelaar: ''Verbod op betreding van Natura2000-gebieden!''

Politiekmei 16 2022, 16:51
De boeren zijn boos over het stikstofbeleid van het globalistische kabinet Rutte/Kaag. Dat is begrijpelijk ook veel Nederlanders met gezond verstand keuren dit af. Nu willen de boeren gelijke monniken en gelijke kappen ook Natura2000-gebieden moeten met rust worden gelaten door mensen. Dus geen recreatief bezoek meer aan de Biesbosch of de Veluwe.
JA21'er Jan Cees Vogelaar heeft een nieuwe stichting opgezet in de strijd tegen het stikstof- en natuurbeleid, genaamd NewMoB. Vogelaar wil dat er onderzocht wordt of het mogelijk is om burgers de toegang tot Natura2000-gebieden te ontzeggen. Mensen mogen dan bijvoorbeeld de Veluwe of de Biesbosch niet meer bezoeken. “Het voorgenomen stikstofbeleid in Nederland moet worden stilgelegd totdat wetenschappelijk is aangetoond dat het geen schade toebrengt”, aldus Vogelaar tegenover boederij.nl.
Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging is niet enthousiast over dit plan. Je moet de burger niet laten bloeden voor idioot stikstof- en natuurbeleid van de overheid. Veel Nederlanders hebben hier niet om gevraagd. Veel Nederlanders weten namelijk dat het stikstofprobleem een papierenprobleem. En dat het klimaat niet te regelen is door de mens. Het is immers geen thermostaat waar je aan kunt draaien zodat de atmosfeer afkoelt of opwarmt. Zorg daarom dat deze burger je bondgenoot blijft en ontzeg deze mensen daarom niet de toegang tot deze natuurgebieden. Vogelaar heeft dit plan alleen maar bedacht om politiek Den Haag te treiteren. De globalisten halen hier hun schouders voor op. Zij pakken het vliegtuig om natuurparken te bezoeken zoals de Savanne of Yellowstone Park. Nederlandse natuurparken zijn te gewoon voor deze mensen.
Je moet goedwillende mensen niet van je vervreemden luister daarom naar Caroline van der Plas. Eendracht maakt macht. Samen sterker door strijd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten