djh05298 jesse klaver gl

Jesse Klaver woest op SGP'er Chris Stoffer: "Intimiderend om te demonstreren bij een abortuskliniek"

Politieknov 09 2023, 19:00
GroenLinks-leider, of nou ja tegenwoordig nummer twee dus, Jesse Klaver is heel boos op Chris Stoffer. De nieuwe leider van de SGP was namelijk bij een anti-abortusdemonstratie vlakbij een abortuskliniek. Dat vindt Klaver niet kunnen. Want vrouwen die hun ongeboren kind in stukken laten snijden moeten dat in alle rust kunnen doen.
Abortus is zondermeer één van de grootste misdaden van onze tijd. En het gebeurt elke dag weer. In vele honderden gevallen. Ongeboren kinderen worden in stukken gesneden en vervolgens uit hun 'moeder' gehaald. Hun enige 'zonde'? Hun 'moeder' vond dat ze niet 'klaar' was om voor een kind te zorgen. Ze wil wel de lusten van seks, maar niet de gevolgen ervan.
Er zijn in Nederland niet veel politici die zich verzetten tegen deze dagelijkse massamoord. Maar er is één partij die dat wél actief doet, namelijk de SGP. Partijleider Chris Stoffer was onlangs bij een anti-abortusdemonstratie bij een abortuskliniek. Hij was daar om duidelijk te maken dat ook hij het doden van ongeboren kinderen onacceptabel vindt... en hij was daar ongetwijfeld ook om God te bidden om er iets aan te doen.
Dit is allemaal tegen het zere been van GroenLinks-extremist Jesse Klaver. Klaver wil namelijk dat er zoveel mogelijk ongeboren kinderen vermoord worden. Dat vindt zijn sekte heel belangrijk. Het is een soort van modern bloedoffer. Een mensenoffer voor Baal.
En dus reageert Klavertje heel boos op X:

Diep triest en verontrustend dat een volksvertegenwoordiger zich aansluit bij een intimiderende anti-abortusdemonstratie vlakbij een abortuskliniek. Laat deze vrouwen met rust. Als u iets te zeggen heeft kan dit in een debat in het parlement. Niet door vrouwen lastig te vallen.

2.1K
Reply
"Diep triest en verontrustend dat een volksvertegenwoordiger zich aansluit bij een intimiderende anti-abortusdemonstratie vlakbij een abortuskliniek," aldus Klaver over Stoffer. "Laat deze vrouwen met rust. Als u iets te zeggen heeft kan dit in een debat in het parlement. Niet door vrouwen lastig te vallen."
Deze 'moeders' vermoorden hun bloedeigen kinderen. Dat doen ze door hun kinderen in stukken te laten snijden in de baarmoeder. Vervolgens worden de lichamen van hun ongeboren kinderen er vaak in verschillende stukken uitgehaald. "Abortus," noemt heidens links dat. "Moord," noemt gelovig rechts het.
Je zou denken dat een partij die voor "onderdrukten" zegt te zijn er dan is voor de kinderen. Maar niet GroenLinks. Nee. Die partij, en haar partijleider Jesse Klaver, vinden het zelfs immoreel om pal te staan voor die kinderen, en om de 'artsen' (lees: moordenaars) en 'moeders' (lees: nou ja, laat maar) aan te spreken op hun misdaden tegen ongeboren baby's; baby's die zichzelf niet kunnen verdedigen.
Het zegt alles over GroenLinks. Deze mensen zijn wanstaltig. Ze vinden het wérkelijk helemaal geweldig om ongeboren, onschuldige baby's in stukken te snijden en stukje bij beetje uit hun moeder te trekken. Want dat is het 'recht' van de moeder. Maar als iemand dan zegt: "Hé, dit kan niet zomaar, dit is sneu voor de baby's (die op het moment van de abortus bewezen pijn voelen, trouwens)!' Dan worden die mensen weggezet als rare gekken die zich niet goed gedragen.
Het is de omgekeerde wereld: de wereld van GroenLinks.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten