screen shot 2024 06 25 at 082838jpg

Kabinet Schoof I zet de toon: Eerste Kamer stemt in met strengere aanpak van criminele migranten

Politiekjul 10, 13:00
Minister Marjolein Faber (PVV) heeft met het kabinet Schoof I een historische eerste overwinning behaald voor Nederland. Gisteren stemde de Eerste Kamer in met een wetsvoorstel dat het mogelijk maakt om permanente verblijfsvergunningen te weigeren aan criminelen die hier zijn geboren of vanaf hun vierde levensjaar wonen. Dit is een gigantische stap in de goede richting voor de rechtsstaat en de veiligheid van onze burgers.
Het is tijd dat Nederland eindelijk de rug recht en duidelijk maakt: crimineel gedrag wordt niet getolereerd. Decennia van linkse softe aanpakken hebben geleid tot een samenleving waarin criminelen vrij spel hadden. Maar die tijd is nu voorbij. Het nieuwe beleid van minister Faber maakt een einde aan deze lakse houding. De boodschap is duidelijk: wie de wet overtreedt, krijgt te maken met harde consequenties.
Het wetsvoorstel zorgt ervoor dat criminelen geen misbruik meer kunnen maken van onze gastvrijheid. De volgende stap is om herkomstlanden onder druk te zetten deze criminelen terug te nemen. Daarnaast moet Nederland het voortouw nemen om het Nederlandse paspoort in te trekken bij zware misdrijven gepleegd door mensen met een dubbele nationaliteit. Dit voorkomt dat deze misdadigers nog langer kunnen profiteren van onze rechten en vrijheden.
Het kabinet Schoof I laat hiermee zien dat zij bereid zijn te vechten voor de belangen van de Nederlandse burgers. Het is een voorbeeld dat andere Europese landen zouden moeten volgen. Het is tijd dat we onze grenzen beschermen en duidelijk maken dat crimineel gedrag niet wordt getolereerd. Nederland verdient een veiligere en rechtvaardigere toekomst, en met deze wet zijn we een stap dichterbij.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Bravo, minister Faber en het kabinet Schoof I. Dit is pas het begin. Ze blijven strijden voor een Nederland waarin rechtvaardigheid en veiligheid centraal staan. Ga zo door, voor een beter en veiliger Nederland!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten