dds kabinetsverklaring 57

Sneue 'coalitiegenoot' Pieter Omtzigt steekt PVV-minister Faber met mes in de rug: "Raar en wereldvreemd"

Politiekjul 06, 15:45
NSC-leider Pieter Omtzigt blijft op opzichte wijze PVV-ministers met een mes in de rug steken. Nou ja, in de borstkas. Hij doet het immers publiekelijk. Je wilt hem graag beschuldigen van stiekemheid, maar zijn aanvallen zijn juist alles behalve stiekem: hij voert ze open en bloot uit, op een manier die voor iedereen zichtbaar is.
Als je wilt weten hoe vervelend Omtzigt is - en wilt begrijpen waarom zoveel politici een hekel aan de man hebben - hoef je alleen maar even te kijken naar de video hieronder. Dit is hoe Omtzigt in elkaar zit. Dit is wie hij is. En dit is hoe hij zelfs zogenaamde coalitiegenoten verraadt. Omdat hij alles beter weet.
"Ik vond het zo'n rare wereldvreemde opmerking. Laat het gewoon duidelijk zijn. In het hoofdlijnenakkoord hebben we heel bewust geen enkele afspraak gemaakt over hoofddoekjes," aldus Omtzigt (waarbij hij overigens een term, hoofddoekjes, gebruikt die weinig respectvol is, maar dat heeft die gek niet eens in de gaten). "Er zit er eentje een heel klein beetje in, zou je kunnen zeggen, dat is degene dat er geen religieuze uitingen zijn bij BOA's. Dat is het enige dat er in staat."
"Maar voor de rest zijn er andere partijen, de PVV heeft natuurlijk in haar verkiezingsprogramma staan geen hoofddoekjes [gaan we weer] in de Tweede Kamer, en heeft er vaker dingen over gezegd. Maar ja, die afspraak hebben we niet gemaakt in dit samenwerkingsverband. Dus ja, dan zou ik daar niet als eerste over beginnen," ging Omtzigt verder. En dus moeten Faber ´en Agema - van de PVV - hun bek houden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Dit, mensen, is wie Pieter Omtzigt echt is. Hij is al vanaf dag één van de onderhandelingen bezig met het ondermijnen van de PVV. Hij houdt daar pas mee op als het kabinet gevallen is - en als hij daarop kan zeggen dat er niet met de PVV geregeerd kan worden, want amateurs.
Viezer dan dit wordt het spel niet gespeeld. Wat een viezerik.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten