screen shot 2024 07 06 at 144723jpg

Kijk! Conservatieve vrouwen geschrokken door agressieve gedrag Yesilgöz jegens Baudet over abortus

Politiekjul 06, 14:58
Rechtse en eigenlijk gewoon conservatieve vrouwen hebben geschrokken gereageerd op de manier waarop VVD-leider Dilan Yesilgöz deze week ten strijde trok tegen FVD-leider Thierry Baudet die toen kritisch was over abortus. Je zou denken dat de leider van de VVD sympathie heeft voor een abortuskritische visie (wat vroeger altijd zo was), maar tegenwoordig is niets minder waar. Yesilgöz werd zelfs agressief. Sietske Bergsma kan daarom alleen maar concluderen dat het "persoonlijk" is voor de VVD'er.
Op X verbaast Rebecca zich over de agressieve, ja zelfs dreigende!, houding van Yesilgöz ten opzichte van Baudet toen die kritisch durfde te zijn over babymoord. "Iedereen in dit land," zei ze, "heeft recht op hoe je omgaat met je eigen lichaam... Ik vind het belangrijk dat we in dit land die verworvenheden niet terugdraaien. Sterker nog, ervoor zorgen dat onze regels en onze wetten en ons beleid zich aanpassen aan onze samenleving."
Daarbij zei ze dat Baudets kritische standpunt over abortus "niet serieus" is en ging ze achter hem staan, met de handen voor de borst gevouwen en een gezichtsuitdrukking op het gezicht alsof ze hem een klap wilde geven. Nee, dat overdrijf ik niet. Zo gedroeg ze zich echt. Kijk maar:

Dilan slaat dreigende toon aan tegen Baudet wanneer Baudet opkomt voor het ongeboren kind. Het lege oppervlakkige liberalisme van de @VVD kan niet beter voor het voetlicht worden gebracht dan wanneer Dilan ‘het recht’ om je eigen kind te doden probeert te verdedigen. 🤮…

1.3K
Reply
"Ik vind dat echt liberale tunnelvisie," zei Baudet daar terecht op. "Zelfbeschikking wordt niet gegund aan het ongeboren leven. Zelfbeschikking wordt ook niet gegund aan de vader van het ongeboren leven door uitsluitend te kijken naar de 'zelfbeschikking' van de moeder, de drager van de vrucht."
"Ik vind ook," ging Baudet verder, "dat het niet zomaar 'vooruitgang' is als er 30.000 ongeboren kinderen worden vermoord in hun land. Dat is niet alleen maar 'vooruitgang'... Je kunt niet er zomaar aan voorbij gaan dat dat leven is... Ik vind het wél heel erg serieus om daar een kanttekening bij te zetten."
Yesilgöz gebaarde woest achter Baudet en rende daarop letterlijk blazend naar de microfoon.
Het was heel bizar om te zien, natuurlijk. Sietske Bergsma heeft er wel een heel duidelijke verklaring voor. De conservatieve opiniemaakster kan er kort over zijn. "Dit is blijkbaar persoonlijk voor Dilan," schrijft ze. "Want anders kan ik dit absurde gedrag niet verklaren."

Dit is blijkbaar persoonlijk voor Dilan. Want anders kan ik dit absurde gedrag niet verklaren

Rebecca
Rebecca
@BeccyFVD

Dilan slaat dreigende toon aan tegen Baudet wanneer Baudet opkomt voor het ongeboren kind. Het lege oppervlakkige liberalisme van de @VVD kan niet beter voor het voetlicht worden gebracht dan wanneer Dilan ‘het recht’ om je eigen kind te doden probeert te verdedigen. 🤮…

531
Reply
Voor iemand roept dat dit heel grof is van Bergsma: Yesilgöz is sinds 2014 getrouwd met haar (Joodse) man René Zegerius. De twee hebben ondanks hun lange huwelijk (van 10 jaar) geen kinderen. "Wel hebben ze een hond," wordt daar dan over verteld, alsof dat op de één of andere manier vergelijkbaar is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Goh. Waarom zou Dilan toch geen kinderen hebben? Misschien omdat mevrouw haar "carriere" belangrijker vindt? En hoe kan het dan dat ze geen kinderen heeft, want al die voorbehoedsmiddelen zijn niet 100% werkzaam (hoewel een spiraaltje wel bijzonder effectief is).
Is het mogelijk dat mevrouw Yesilgöz zélf gebruik heeft gemaakt van dit soort walgelijke, moordzuchtige 'diensten'? En dat ze het daarom heel erg vindt dat Baudet hardop zegt wat welk weldenkend mens weet, namelijk dat het ongeboren leven bij abortus op brute wijze vermoord wordt?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten