german fans russia 2018

Jeetje wat sneu! De droom van Duitsland is voorbij en Ronaldo naar huis gestuurd

sportjul 06, 13:00
Wat een vreselijke avond was het gisteren voor Duitsers én Portugezen zeg! Hun teams gingen namelijk roemloos onderuit in de kwartfinale van het EK. Voor Portugal was dat nog enigszins acceptabel. Maar voor Duitsland, het gastland van het EK? Afgang!
Toen het EK van start ging in Duitsland wisten onze oosterburen het zeker. Dit zou voor hen, na het gewonnen WK van 2014 (!), eindelijk weer een geweldig toernooi worden. Jawel, ze gingen er eens goed voor zitten. Feest! (Of wat dat dan ook maar betekent in het Duits... Birkenau, wellicht? Gegen die Wand? Wie het weet mag het zeggen)
Nou, dat is dus uitgelopen op een vieze tegenvaller. Voor Duitsers dan. Voor ons is het natuurlijk allemaal hartstikke leuk. Gisteravond is die Mannschaft namelijk op ongenadig harde wijze naar huis gestuurd. Aan het einde van de verlenging. 2-1. In eigen land. Voor het eigen publiek. LOL.
Ook voort Portugal is het EK uitgelopen op een deceptie. Ja, een paar jaar geleden waren de Portugezen op zich best sterk. Maar tegenwoordig stelt het team niet zo heel veel meer voor. De grote sterren zijn op hun retour. En dus verloren ze gisteren van Frankrijk. Via strafschoppen, trouwens, maar toch. Een nederlaag is een nederlaag. Einde toernooi is einde toernooi.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Voor beruchte verdedigende valsspeler Pepe en aanvallende opschepper Ronaldo was het heel naar allemaal. Voor allebei is het immers (normaal gesproken) hun laatste EK. Sterker nog, voor Pepe is het 't laatste grote toernooi van zijn carriere. De man is al 41 jaar. Dahaag! Ronaldo is een beetje jonger. Maar met 39 jaar én een huidige loopbaan in de Arabische woestijn is het einde van zijn interlandcarriere toch ook in zicht.
Heel vervelend natuurlijk voor alle betrokkenen dat hun EK op deze manier en zo vroeg is opgehouden. We hadden ze immers het allerbeste gewenst. Toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten