michaelvdgalien far left protesters who are protesting agains 6164d6a2 e357 4f18 b61a 09886a4bf1bc 1

Jan Roos lacht Extinction Rebellion keihard uit: "Te slecht weer om te protesteren tegen opwarming aarde? Om te gieren!"

Politiekjul 06, 11:37
Extinction Rebellion (XR) zou vandaag om 13:00 uur een Protestival organiseren. Oh ja, het zou groots worden. Protestivallen (?) tegen de opwarming van de aarde! Maar wat blijkt? Het evenement is geannuleerd wegens... code geel. Opiniemaker Jan Roos lacht zich een breuk.
"Protestival Klimaatrechvaardigheid kan helaas niet doorgaan!" laat XR weten op X. De reden? Niet genoeg mensen wilden langskomen? De burgemeester heeft het verboden? Het is niet mogelijk omdat er een gevaarlijke situatie ontstaat door tegendemonstranten?
Niets van dat alles. Er is iets heel anders aan de hand.
"Wegens code geel in de provincie Zuid-Holland mogen de tenten niet gebruikt worden. Onder deze omstandigheden is dus het [sic] niet mogelijk de workshops, trainingen, toespraken en muziek door te laten gaan," stelt XR in een officiële verklaring.
"Het doet ons verdriet deze beslissing te moeten nemen, maar er zit niets anders op," huilen de linksradicalen daarop. Natuurlijk komen ze wel met een alternatief, want ze willen op deze zaterdag toch samen iets doen. Anders zitten ze ook maar saai werkloos thuis.

Roos: "Om te gieren"

Opiniemaker en Roddelpraat-presentator Jan Roos lacht zich een breuk om de aankondiging van XR. Niet zo gek, natuurlijk. De canceling van dit evenement komt immers doordat... het koud en guur is vandaag.
"Het is te slecht weer voor een demonstratie tegen de opwarming van de aarde," lacht Roos hardop. "Om te gieren."

Het is te slecht weer voor een demonstratie tegen de opwarming van de aarde. Om te gieren.

Extinction Rebellion Nederland
Extinction Rebellion Nederland
@NLRebellion

Protestival Klimaatrechtvaardigheid kan helaas niet doorgaan! Wegens code geel in de provincie Zuid-Holland mogen de tenten niet gebruikt worden. Onder deze omstandigheden is dus het niet mogelijk de workshops, trainingen, toespraken en muziek door te laten gaan. [1/4]

oornamelijk geel beeld met de tekst Protestival, geannuleerd wegens code geel, teveel risico vanwege tenten Maar… 100 meter verderop: A12 blokkade. In een groene balk 13:00 DEN HAAG.
1.5K
Reply
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Het meest vermakende hiervan is dat dit soort groepen bij slecht, koud weer altijd roepen 'dat het niet om het weer gaat, maar om het klimaat: over het weer op de lánge termijn, gemeten in de hele wereld!' Tot het een keertje warm is aan het einde van juni. Dan gillen ze het uit van angst en bewijst dit warme weer hun these dat de aarde opwarmt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten