portraitfactorynl de dagelijkse standaard 282

Caroline van der Plas staat pal voor haar minister Femke Wiersma: 'Kritiek? Ze kreeg juist LOF!'

Politiekjul 06, 10:00
De ranzige Volkskrant heeft de aanval vol geopend op Femke Wiersma, de nieuwe Landbouwminister van BBB. Zogenaamd zou ze heel veel kritiek hebben gekregen. BBB-leider Caroline van der Plas pikt die wanstaltige herlezing van wat er deze week gebeurd is niet. "Nee Yvonne, Femke kreeg juist veel waardering uit alle hoeken van de Kamer," schrijft ze boos op X aan de 'journalist' die het stuk voor de VK schreef.
Ene Yvonne Hoffs heeft van de Volkskrant alle ruimte gekregen om uit te halen naar Femke Wiersma. Femke is de nieuwe minister van LNV. Dus van landbouw. Ze is van de BoerBurgerBeweging (BBB).
Wiersma doet het voorlopig heel goed. Ze ziet er schitterend uit - het is echt een mooie vrouw. Ze heeft een goede, degelijke achtergrond voor dit werk. En ze komt heel goed over, zowel in persoonlijke gesprekken met Kamerleden als voor een grote groep. Wiersma kan echt het één en ander.
Maar Yvonnetje heeft besloten om haar af te kraken. Volgens dit Volkskrant-poppetje heeft Wiersma "een slechte beurt" gemaakt toen ze "vraagtekens" zette "bij het panklare crisisplan dat haar voorganger Piet Adema in april presenteerde." Dit plan is een wanstaltig project van haar voorganger - een man die op heel vriendelijke wijze akkoord ging met ideeën van het kartel om onze boeren te slopen.
Hoffs beweert nu dat dit vreselijk misging daardoor bij hoorzittingen/commissievergaderingen met Wiersma. Iedereen haat haar! Ze faalde!

Van der Plas: onzin!

Onzin, natuurlijk. Daarom neemt BBB-leider Caroline van der Plas het op voor haar partijgenote. Daarbij hoeft ze geen gebruik te maken van hoogdravende retoriek. Nee, ze kan gewoon naar de feiten wijzen. Punt.
"Nee Yvonne, Femke kreeg juist veel waardering uit alle hoeken van de Kamer," aldus Van der Plas op X. "En ook daarbuiten. Dat er in een debat kritische vragen worden gesteld is volstrekt normaal. Dat gebeurt bij alle debatten en bij alle ministers."
Dat klopt natuurlijk helemaal. Het zou zelfs knettergek zijn als dat niet gebeurt. Zeker oppositiepartijen moeten druk zetten op ministers. Dat is hun taak.
Daarom voegt Van der Plas terecht toe: "Dat is iets anders dan 'kritiek oogsten'."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Zo is het natuurlijk maar net. Wat er met Wiersma is gebeurd heeft niets te maken met falen of met een optreden waardoor mensen geen vertrouwen in haar hebben of iets dergelijks. Het was en is het normale gedrag in de Kamer - tussen Kamerleden (van de oppositie met name) en (nieuwe) ministers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten