shutterstock 1381299164

LOL! XR-idioten kondigen kansloze A10-blokkade aan tijdens huldiging van Nederlands Elftal

Binnenlandjun 30, 10:15
Áls Nederland Europees kampioen wordt, is Extinction Rebellion (XR) van plan om tijdens een eventuele huldiging de A10 (ringweg Amsterdam) te blokkeren. De klimaatgekkies hebben laten weten dat de actie bedoeld is om ING onder druk te zetten, de hoofdsponsor van de KNVB en het Nederlands elftal. Volgens de idioten van XR moet ING direct stoppen met de financiering van en dienstverlening aan de fossiele industrie.
De A10 is – zoals u waarschijnlijk niet is ontgaan – wel vaker toneel van deze mafkezen. In februari nog werden er honderden van hen gearresteerd, maar dat heeft weinig indruk gemaakt aangezien het net als onkruid gewoon altijd wéér terugkomt, tenzij er eens een keer hardnekkig tegen opgetreden wordt.
De reacties van de gemiddelde Nederlander op de aangekondigde actie van XR laten maar weer zien hoe vervreemd deze klimaat-gekkies verwijderd zijn van de werkelijkheid. Met name de term ‘irritant’ steekt veel de kop op op social media. De sympathie – voor zover die er nog was – voor deze groep daalt met iedere actie die ze aankondigen. Sommige mensen verwachten overigens niet dat de blokkade er zal komen, simpelweg omdat de kans dat Nederland Europees kampioen wordt nou niet héél erg groot is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Volgens XR-woordvoerder Tessel Hofstede probeert ING door middel van sponsoring haar positie als "vieste bank van Nederland" te verbloemen. ING heeft recentelijk 5500 zonnepanelen aan Amsterdam geschonken ter ere van het 750-jarig jubileum van de stad, een geste die volgens XR bedoeld is om af te leiden van de schadelijke praktijken van de bank. Want ja, Rupsje-nooit-genoeg heeft altijd wel wat te zeiken; het houdt niet op!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten