michaelvdgalien its freezing in june in the netherlands rain d28ff627 2f13 47a7 bf4a 3d35e328ca39 2

Snoeihard: Klimaathysterici slaan de plank mis - het wordt GUUR en KOUD

Binnenlandjun 29, 18:21
Ja hoor, daar gaan we weer. De mainstream media slaan groot alarm: het wordt bar koud en guur in Nederland. Hagel! Kou! Brr! De afgelopen weken hebben dezelfde media ons keer op keer verteld dat de aarde onherroepelijk opwarmt. Waarom? Omdat het eind juni een paar dagen 25 graden werd. En nu? Nu blijkt dat het mooie weer alweer voorbij is en dat we ons mogen voorbereiden op stevige regen- en onweersbuien. Een koufront trekt over het land en de temperatuur zakt als een baksteen.
Zullen de klimaathysterici hun alarmistische verhalen terugtrekken? Natuurlijk niet. Want de paniek moet constant gevoed worden, vooral over het zogenaamde 'klimaat.' Het is schandalig hoe de media en de groene lobby ons blijven indoctrineren met hun apocalyptische voorspellingen. Terwijl iedereen met gezond verstand ziet dat het klimaat altijd al heeft gewisseld, zonder dat daar menselijke invloed voor nodig was.
Laten we hopen dat de aarde wat opwarmt, want Nederland kan wel wat lekker weer gebruiken. De zomers in ons kikkerlandje zijn al belabberd genoeg zonder dat we continu bang worden gemaakt voor een paar warme dagen. De voorspelling voor de komende dagen is namelijk allesbehalve rooskleurig.
Volgens de weerberichten begint de ellende in Limburg, met flinke regen- en onweersbuien. Dit wordt gevolgd door een buiengebied dat zich langzaam over het zuidoosten en oosten van het land verspreidt, waardoor er lokaal wel 30 millimeter regen kan vallen. Alsof dat nog niet genoeg is, voorspellen de meteorologen dat dinsdag een regelrechte ramp wordt. De temperatuur duikt naar een schamele 19 graden aan de kust en hooguit 21 graden in het binnenland.
Waar blijft nu het opwarmingsalarm? Juist, nergens. Want zodra de temperatuur weer eens daalt, is het oorverdovend stil aan het front van de klimaatpredikers. Toch blijven zij en hun trawanten ons bestoken met doemverhalen. Alles om de massa in angst en onzekerheid te houden. Wat een farce.
Dus, terwijl we ons schrap zetten voor een week van herfstachtige ellende, kunnen we alleen maar hopen dat de zon snel weer doorbreekt en dat de zomer alsnog zijn intrede doet. Want laten we eerlijk zijn, een beetje warmte kunnen we hier best gebruiken. En die klimaathysterie? Die mag wat mij betreft voorgoed de prullenbak in.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten