image001 86

Handige apps voor op je telefoon

Economiejun 29, 16:30
Tegenwoordig hebben we bijna allemaal wel een smartphone. De reden dat we bewust zeggen ‘bijna’, is omdat er natuurlijk nog altijd een bepaalde groep is die het onzin vindt. Toch is het ideaal. Waar de een de telefoon gebruikt om af en toe eens een appje of mailtje te sturen, zijn er ook heel veel mensen die er uren per dag mee in de handen zitten. Van het spelen van spelletjes tot het kijken van filmpjes op Youtube, het kan allemaal. Toch zijn er een aantal apps, die, als je het ons vraagt, enorm handig en ook leuk zijn om te downloaden. Zo zijn er apps die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken, maar ook apps die zorgen voor wat ontspanning. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld af en toe in een van de vele legale goksites Nederland een potje poker te kunnen spelen? Daarom hebben wij een selectie gemaakt van een aantal apps die zeker de moeite waard zijn om eens rustig te bekijken.

Apps om je productiviteit te verhogen

Met de juiste apps kun je je productiviteit aanzienlijk verhogen, zelfs wanneer je onderweg bent. Een app die hierbij kan helpen is Evernote. Met deze app kun je notities maken, takenlijsten bijhouden en zelfs spraakmemo's opnemen. Dit maakt het gemakkelijk om al je belangrijke informatie op één plek te bewaren en altijd toegang te hebben, waar je ook bent. Een andere handige app voor productiviteit is Trello. Deze app stelt je in staat om projecten en taken visueel te organiseren in boards en kaarten. Het maakt samenwerking met anderen eenvoudig, omdat je taken kunt toewijzen aan verschillende teamleden en de voortgang kunt bijhouden. Dit is overigens niet alleen vanuit zakelijk perspectief een aanrader, maar ook voor je privé afspraken als je het normaal gesproken enorm druk hebt. Deze kun je namelijk ook gemakkelijk synchroniseren met je agenda, zodat je altijd alles op één plek hebt.

Gezondheids apps

De meeste telefoons zijn ontzettend slim en dus ook ideaal om bepaalde dingen bij te houden als het gaat om je gezondheid. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld je hartslag, bloeddruk en het aantal stappen dat je iedere dag loopt. Voor een stappenteller heb je niets extra’s nodig, alleen je telefoon. Wil je ook dat je hartslag wordt gemeten, dan heb je een smartwatch nodig die dit voor je bijhoudt. Het voordeel hiervan is, is dat je precies weet hoe je er qua gezondheid aan toe bent, helemaal omdat het belangrijk is om iedere dag minimaal 10.000 stappen te zetten.

Nieuws

Niets missen? Dan zijn er meerdere nieuwsapps die je hierbij kunnen helpen. Hoe handig is het om bijvoorbeeld een update te krijgen op het moment dat er bij jou in de buurt iets gebeurt of op het moment dat er een belangrijke voetbalwedstrijd gaande is, maar je niet zelf kunt kijken? Met verschillende apps zoals NU.nl kun je een handige melding aanzetten, waarmee je precies zelf kunt bepalen wanneer en hoe vaak je een melding wilt krijgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten