portraitfactorynl tweede kamer 86

LOLWUT? Sophie Hermans uitgelachen door Telegraaf: 'Ja, er is klimaatverandering gaande, het wordt heet deze week!'

Politiekjun 24, 13:15
Sophie Hermans wordt onze nieuwe minister van Klimaat en Groene Groei. Je zou denken dat zij als VVD'er lekker kritisch is op de groene gekte... maar helaas is niets minder waar. Sterker nog, haar geloof in de groene gekte is zó geschift dat ze zelfs keihard wordt uitgelachen door haar vrienden van De Telegraaf.
Telegraaf-parlementair verslaggever Pepijn van den Brink verbaast zich vandaag over de kwaliteiten - of het gebrek eraan - van Sophie Hermans. Bij een hoorzitting laat zij namelijk weten dat ze echt gelooft in door mensen veroorzaakt klimaatverandering.
"Ja, dat is aan de gang," is haar hilarische argumentatie, "dat is aan de orde. Volgens mij gaan we nu een hele warme, hete week tegemoet."
Nee, dat is geen grap. Mevrouw zei het echt:
De tweet van Van den Brink is geretweet door Wierd Duk, die natuurlijk óók voor De Telegraaf werkt.
Het is opvallend dat beide heren zo publiekelijk om Hermans lachen. Want De Telegraaf is toch echt wel een VVD-bastion (hoewel Duk altijd een beetje een vreemde eend in de bijt is wat dat betreft, hij is immers meer PVV).
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Maar ja, ze kunnen er natuurlijk weinig anders van maken. Want Hermans ís nu eenmaal een enorme clown. Die vrouw is werkelijk alleen maar op haar positie belandt omdat ze heel goed is in het in de kont kruipen van haar meerderen. Ze is de tassendraagster van Rutte. Dat is ze, dat zal ze altijd blijven.
Het zal nooit wat worden met Hermans... en dus hoor je haar D66-achtige dingen zeggen als 'klimaatverandering is echt want het wordt heet.' In eind juni / begin juli. De enige vraag die we ons moeten stellen is: vinden we dit eerst en vooral hilarisch of is het eigenlijk alleen maar dieptriest?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten