dalle 2024 06 24 144403 a fierce political scene with a prominent figure dirk beljaarts under intense scrutiny by a group of shadowy figures representing a political cartel

Het kartel heeft weer toegeslagen: PVV-minister Dirk Beljaarts het nieuwste slachtoffer

Politiekjun 24, 13:40
Het partijkartel heeft zijn zinnen gezet op een nieuw doelwit: Dirk Beljaarts, de beoogd minister van Economische Zaken voor de PVV. De aanval op Beljaarts is niets minder dan een wanstaltige smeercampagne, opgezet door een kartel dat koste wat het kost de PVV wil ondermijnen. Dit is dezelfde smerige tactiek die eerder werd gebruikt tegen Reinette Klever en zelfs tegen Fleur Agema. Maar nu is het de beurt aan Beljaarts.
Het is overduidelijk dat het kartel geen middel onbenut laat om de PVV te beschadigen. Zelfs coalitiepartner NSC eist nu tekst en uitleg van Beljaarts over zijn betrokkenheid bij KHN Rekenwerk, een dochteronderneming van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) die failliet ging. Beljaarts was tijdens zijn tijd als directeur van KHN ook bestuurder van deze onderneming, die een schuld van bijna 2 miljoen euro achterliet en boze klanten (KHN-leden) in de kou zette. Nu wordt er onderzoek gedaan naar de vraag of Beljaarts als bestuurder rechtmatig heeft gehandeld. Beljaarts zelf ontkent elke verantwoordelijkheid voor het faillissement en wijst naar zijn medebestuurder Niek Kwakkernaat als de schuldige.
Maar laten we eerlijk zijn: het gaat het kartel niet om de waarheid. Het gaat hen om het slopen van elke PVV-bewindspersoon die het waagt om een rol in het kabinet te spelen. Ze zijn vastbesloten om te zorgen dat er geen enkele PVV'er ongeschonden door de hoepels van de machtselite springt. Terwijl andere bewindspersonen wegkomen met dubieuze achtergronden en vraagtekens in hun verleden, worden PVV'ers constant onder de loep gelegd en belachelijk gemaakt.
Het feit dat NSC nu snel duidelijkheid eist over de mogelijke onrechtmatigheden van Beljaarts, is een duidelijk teken van de smerige tactieken van het kartel. Kamerlid Femke Zeedijk wil voor de beëdiging van het nieuwe kabinet weten of er iets mis is met de handelingen van Beljaarts, maar hij kan geen duidelijkheid geven zolang de curator nog met zijn onderzoek bezig is. Dit soort onzin zorgt ervoor dat de nepzorgen bij NSC niet verdwijnen, en Zeedijk blijft hameren op de 'vreemde' cijfers en de verantwoordelijkheid van Beljaarts.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Het is duidelijk wat hier gaande is: het kartel probeert op alle mogelijke manieren de PVV te ondermijnen. Het kartel wil de PVV koste wat het kost kleineren en saboteren. Het is de bedoeling om ándere mensen die mogelijk iets willen doen voor de PVV zoveel angst aan te jagen dat ook hun reputatie vernietigd wordt als ze dat doen, dat ze zich al bij voorbaat terugtrekken... en tegelijkertijd is het natuurlijk de bedoeling om zoveel druk te zetten op coalitiepartijen VVD, NSC en BBB dat ze de stekker nu al (of anders heel spoedig) uit het kabinet trekken).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten