dalle 2024 06 24 171544 an image depicting the absurdity of the idea that milk is racist show a milk carton with a confused and shocked expression standing in front of a gr

Is melk racistisch? Het gestoordste onderzoek aller tijden

Buitenlandjun 24, 15:55
Ja, je leest het goed. Britse onderzoekers gaan serieus kijken naar de vraag of melk racistisch is. Je zou denken dat dit een flauwe grap is uit een satirisch tijdschrift, maar nee, deze idioten menen het echt. Ze beweren dat Westerlingen melk promoten, niet alleen in eigen land, maar ook daarbuiten, en dat dit racisme zou zijn. Waarom? Omdat Westerlingen – lees: blanken – melkproducten goed kunnen verwerken, terwijl niet-blanken dat veel minder goed kunnen. Lactose-intolerantie is onder niet-blanken namelijk veel prevalenter.
Een normaal mens zou denken: "Oke, het zij zo, er zijn blijkbaar genetische verschillen." Maar moderne academische wetenschappers kunnen niet zo denken. Nee, voor die zogenaamde antiracistische gekken is alles 'kolonialisme' en racisme. Het lijkt erop dat niets meer veilig is voor hun dolgedraaide ideologie.

De details van dit gestoord onderzoek

De medewerkers van een museum in Oxford gaan de verbanden tussen de ‘politieke aard’ van melk en kolonialisme bekijken. Serieus, ze gaan de koloniale erfenissen van melk onderzoeken. Dr. Johanna Zetterstrom-Sharp, een van de onderzoekers, heeft eerder verklaard dat melk een ‘Noord-Europese obsessie’ is die aan de hele wereld wordt opgedrongen. Volgens haar benadrukt dit de suprematie van blanken omdat veel andere volkeren meer last hebben van lactose-intolerantie.
Alsof dat nog niet absurd genoeg is, wordt deze waanzin ook nog eens gefinancierd door een Engelse overheidsorganisatie. Hoeveel belastinggeld er precies in deze waanzin wordt gepompt, is nog onduidelijk, maar het feit dat hier überhaupt geld aan wordt besteed is al krankzinnig genoeg.

Kolonialisme in een glas melk?

Het museum zegt met het onderzoek te willen “begrijpen hoe koloniale erfenissen hedendaagse kwesties beïnvloeden”. Ja, je leest het goed. Kolonialisme in een glas melk. Het klinkt als een slechte grap, maar dit is het niveau waarop de moderne academische wereld zich bevindt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Elke steen moet worden omgedraaid om racisme te vinden, zelfs als dat betekent dat je moet kijken naar iets zo alledaags als melk. In het verleden stond dat heerlijke drankje bekend als 'de witte motor.' Maar tegenwoordig is het blijkbaar de racistische motor. Of de kolonialistische motor. Aldus academische 'experts.'

Wat zegt dit over onze samenleving?

Dit soort onderzoeken laat zien hoe ver de gekte is doorgedrongen in onze samenleving. In plaats van zich te richten op echte problemen, zijn deze onderzoekers bezig met het zoeken naar racisme in voedingsmiddelen. Het is een teken van een diepgewortelde ideologische gekte die alles en iedereen wil beschuldigen van racisme en kolonialisme.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten