screen shot 2024 06 24 at 172253

Filmpje! NSC-'coalitiegenoot' zet situatie met PVV WEER op scherp: 'Omvolking mag niet gebruikt worden, is oproep tot geweld!'

Politiekjun 24, 16:30
De dames en heren van NSC blijven - bewust - aanschoppen tegen de PVV. Vandaag was het NSC-Kamerlid Teun Struycken wiens taak het was om de partij van Geert Wilders een duw te geven. De reden? Omvolking. Dat is zo'n gevaarlijke term, niemand mag 'm gebruiken!
Het is onderhand bekend dat de aankomende PVV-minister van Migratie en Asiel, Marjolein Faber, in het verleden de term "omvolking" heeft gebruikt om te beschrijven wat er in het Westen gebeurt. De bevolkingssamenstelling verandert, was haar boodschap. Dat gebeurt, zei ze ook, bewust... en het resultaat zal zijn dat autochtone Nederlanders uiteindelijk minderheid in eigen land vormen.
Daar is opeens heel veel woede over in de politiek omdat ze dus minister moet worden. De aanvallen van het kartel vinden steeds weer plaats. Dat is op zich niet verrassend. Dat de niet-coalitiepartijen dat doen, tja, dat hoort er een beetje bij.
Maar apart genoeg zijn zij niet de enigen die steeds weer over die term beginnen. Nee, Nieuw Sociaal Contract doet dat ook. Tom Struycken deed vandaag bij de hoorzitting in verband met Faber. Kijk maar:
"De omvolkingstheorie is een verwerpelijke en riskante complottheorie," beweert NSC nu. "[V]olgens de NCTV niet los te zien van een oproep tot geweld. Voor deze theorie is geen plaats in het kabinet en daar zullen we dan ook streng op toe zien."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Daarom mag de term "omvolking" niet gebruikt worden. Hilarisch genoeg zegt NSC daarbij ook dat het wél heel prima is een "debat" te voeren over "demografische veranderingen." Alleen mag je daar dan die specifieke term niet bij gebruiken. Ja, de bevolkingssamenstelling wordt anders. Maar die term is uit den boze. Dus, niet meer doen! Stout, fout!
Dit is werkelijk het niveau van de hedendaagse Nederlandse politiek. Het is werkelijk om ziek van te worden. En het meest irritante is dat het steeds weer wordt aangezwengeld, niet slechts door GroenLinks en andere radicaal-linkse groeperingen, maar door NSC. Een coalitiepartner van de PVV, dus. Let op mijn woorden: NSC legt nú al bewust een bommetje onder het kabinet. Het gaat niet lang duren eer ze die bom laten ontploffen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten