screen shot 2022 08 10 at 20

Abnormale regenval in Nederland: Heeft geo-engineering hier iets mee te maken?

Binnenlandjun 19, 9:00
Het is steeds duidelijker: de absurde hoeveelheden regen die we momenteel in Nederland zien, zijn allesbehalve normaal. Terwijl klimaatexperts en hydrologen met hun handen in het haar zitten, rijst de vraag of er meer aan de hand is dan enkel een grillig klimaat. Zou geo-engineering een rol spelen in deze bizarre weersomstandigheden? Het is hoog tijd om deze vraag scherp onder de loep te nemen.
Sinds afgelopen najaar lijkt het wel alsof de sluizen van de hemel permanent openstaan. In De Bilt is van oktober tot mei al bijna 1000 millimeter regen gevallen, waar normaal gesproken in een heel jaar slechts 850 millimeter uit de lucht komt. Flip Witte, een vooraanstaand hydroloog, bevestigt aan het AD dat deze neerslaghoeveelheden volstrekt uniek zijn. “Dit valt buiten alle bekende kaders en grafieken,” aldus Witte. Dit soort extreme weersomstandigheden komt minder dan eens per honderd jaar voor.
Maar wat zit er achter deze ongekende regenval? Klimaathoogleraar Bart van den Hurk wijst naar de opwarming van de aarde en de ongewoon warme Atlantische Oceaan, die zorgen voor meer verdamping en dus meer neerslag. Maar is dat echt alles? Of is er meer aan de hand?
Geo-engineering, het bewust manipuleren van het klimaat, wordt steeds vaker genoemd als mogelijke oorzaak van extreme weersomstandigheden. Hoewel er nog geen concreet bewijs is dat geo-engineering op grote schaal wordt toegepast, is het zeker niet uitgesloten dat experimenten of onbedoelde effecten bijdragen aan deze klimaatchaos. Het feit dat dit onderwerp zo vaak wordt weggezet als ‘complotdenken’ door de mainstream media, maakt het alleen maar verdachter. Waar rook is, is vuur.
Wat we nodig hebben, is transparantie. Het is de hoogste tijd dat we eerlijk en open onderzoeken wat er werkelijk speelt. Zijn er geo-engineeringprojecten gaande die de neerslagpatronen verstoren? Worden we bewust in het duister gehouden over de werkelijke oorzaken van deze extreme regenval?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Laten we niet vergeten dat de EU en andere internationale organisaties niet vies zijn van het uitvoeren van grootschalige experimenten zonder de bevolking te informeren. We hebben het recht om te weten wat er met ons weer en klimaat gebeurt. En we moeten niet klakkeloos aannemen dat alles wat klimaatexperts en overheden ons voorschotelen, de hele waarheid is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten