Kijk! Thierry Baudet: 'FVD is meer dan een partij. Wij zijn er voor elkaar en houden elkaar overeind'

Politieksep 06 2022, 11:18
Bij het China Symposium van Forum voor Democratie (FVD) eind van augustus hield Thierry Baudet een bijzonder interessant verhaal over de tijden waarin wij leven en - nóg belangrijker - de functie die FVD daarin vervult. Zijn boodschap was bijzonder inspirerend voor veel mensen: word niet moedeloos. Want samen houden we elkaar overeind.
Het is mooi om dit soort video's te kijken omdat je dan a) begrijpt wat FVD doet, én dat je ziet b) dat we echt samen wat kunnen creëren.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Kijken dus! En deel de video. Want ik krijg steeds vaker emails en appberichten van mensen die het eigenlijk gewoon niet meer zien zitten; die de wanhoop nabij zijn. En hoewel dat begrijpelijk is, moeten we ervoor zorgen dat we die negatieve energie gebruiken om daadwerkelijk wat te veranderen  en om samen een nieuwe beweging op te zetten; een beweging van, voor en door goedbedoelende mensen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten