shutterstock 1380937457

Kijken! Volledige speech van Geert Wilders tijdens CPAC in Hongarije!

Politiekapr 28, 13:30
Afgelopen weekend vond de CPAC-conferentie plaats in Boedapest, met Nederlandse sprekers zoals Eva Vlaardingenbroek en natuurlijk onze eigen Geert Wilders. Dit evenement is overgewaaid vanuit Amerika en de Nederlandse woke-pers werd niet uitgenodigd, wat tot verontwaardiging leidde in de mainstream media.
De talkshows waren verzadigd met verbijsterde stemmen die de bijeenkomst veroordeelden, maar uiteindelijk viel er weinig af te dingen op de toespraak van Wilders. Met argusogen werd gekeken naar de PVV-leider, die tijdens de afgelopen verkiezingen grote winst boekte. De formerende partijen waren enigszins bang voor wat Wilders te zeggen zou hebben tijdens het evenement.
Maar alle paniek bleek overbodig. Wilders benadrukte namelijk in zijn speech vooral zijn zorgen over immigratie en de bijbehorende gevaren. Hij wees op no-go zones en betoogde dat onze christelijke normen en waarden worden ondermijnd door de groeiende invloed van islamitische vluchtelingen. Wilders haalde ook Pim Fortuyn en Theo van Gogh nog aan als helden in zijn toespraak. Klasse, Geert!
CPAC staat voor Conservative Political Action Conference. Het concept komt uit de Verenigde Staten, waar conservatieve politici en activisten elkaar al sinds de jaren 70 ontmoeten. De Europese versie, in het leven geroepen door Orbán, beleefde dit jaar haar derde editie.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Voorafgaand aan het evenement had Wilders een werklunch met Orbán, met wie de PVV-leider een zeer goede band heeft. Wilders werd dan ook gepresenteerd als een van de hoofdgasten van het evenement. Onder de andere sprekers waren Vlaams Belang-leider Tom Van Grieken, Irakli Kobakhidze, de Georgische premier, en Santiago Abascal, het hoofd van de Spaanse partij Vox.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten