Kijktip! Thierry Baudet (FVD) onthult waarheid over militair-industrieel complex in uitmuntende speech

Politiekjul 06 2023, 15:00
Gisteren hield Thierry Baudet (FVD) een indrukwekkende en waanzinnig goede speech in de Tweede Kamer, waarin hij het militair-industrieel complex aan de kaak stelde en onthulde hoe honderden miljoenen euro's steun aan Oekraïne in de verkeerde handen belanden. Helaas werd zijn speech slechts door één partij, de PVV, gehoord. De rest van de Kamer nam niet eens de moeite om naar de woordvoering van Baudet te luisteren. Dit terwijl het een van de belangrijkste speeches ooit gehouden in het Nederlandse parlement betrof.
Baudet sprak over de recente financiële steun aan Oekraïne en stelde kritische vragen over wat er precies met dat geld gebeurt. Hij bracht aan het licht dat een deel van deze steun terechtkomt in de zakken van bedrijven zoals BlackRock, wat duidt op totale corruptie en het beroven van de burgers. Het is schokkend om te zien dat deze vorm van corruptie al decennialang plaatsvindt en dat het Westen blijft aansturen op escalatie, zonder rekening te houden met de gevolgen voor de bevolking.
De speech van Baudet onthulde de duistere kant van het militair-industrieel complex en benadrukte hoe miljarden worden verdiend aan nodeloos bloedvergieten. Hij bracht een belangrijk en noodzakelijk debat op gang over de rol van Nederland en het Westen in de internationale politiek. Het is cruciaal dat dergelijke kwesties aan de kaak worden gesteld en dat er verantwoordelijkheid wordt genomen voor de gevolgen van ons handelen.
Het is zeer teleurstellend dat de overige partijen in de Kamer geen interesse toonden in de woordvoering van Baudet. Deze speech had meer toehoorders verdiend, omdat het een college leek waarin de waarheid aan het licht kwam. Het negeren van belangrijke speeches en het gebrek aan debat over dergelijke cruciale onderwerpen ondermijnt de democratie en de representativiteit van ons parlement.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Thierry Baudet heeft met zijn speech een belangrijk signaal afgegeven en heeft laten zien dat hij bereid is om de waarheid naar buiten te brengen, zelfs als dat betekent dat hij tegen de stroom in moet roeien. Het is een verademing om te zien dat er politici zijn die zich inzetten voor het blootleggen van corruptie en machtsmisbruik. Baudet weet nu helemaal zeker dat hij over zijn schouder moet kijken. De waarheid aan het licht brengen daar zijn hooggeplaatste personen niet blij mee.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten