shutterstock 2134704255

Klimaatgekkies van Milieudefensie verzieken aandeelhoudersvergadering Ahold Delhaize

Politiekapr 11, 15:00
De klimaatgekkies van milieudefensie mochten weer buitenspelen en hebben dit keer als uitje gekozen voor de aandeelhoudersvergadering van Ahold Delhaize. Spectaculair was de actie niet, veel verder dan een spandoek met de leus “schaamteloos hamsteren ten koste van het klimaat” kwam het niet. Heftig!
Schijnbaar is er inmiddels ook al een jongerenafdeling, Milieudefensie Jong. Winnie Oussoren laat namens hen weten dat er honderd sympathisanten met een aandeel aanwezig zijn bij de vergadering. De vraag die ze zullen stellen is of het moederbedrijf van Albert Heijn bereid is de volledige CO2-uitstoot tot en met 2030 met bijna 50 procent te verlagen in verhouding tot 2019. Zo niet? Dan dreigen ze – traditiegetrouw – met een nieuwe zaak. Want stel je voor dat je een keer níet je zin krijgt.
Er zal ongetwijfeld ook wel weer een of ander verdienmodel achter zitten voor deze figuren. Je vraagt je op den duur af of het deze mensen wel echt om het klimaat is te doen. Het belang van dit soort bedrijven voor onze economie gaat volledig voorbij aan deze wereldvreemde grasvreters.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Bedrijven laten dan ook steeds vaker hun oren hangen naar de extreme lui die maar doorgaan en doorgaan tot ze alles kapot hebben gemaakt. Waarschijnlijk om zo maar van het gezeik af te zijn maar het is onderhand toch wel een keer mooi geweest met deze on-democratische acties van met name Extinction Rebellion en al hun aftakkingen die tegenwoordig de kop opsteken en steeds radicaler lijken te worden.
Word lid van onze Nieuwsbrief, gratis en voor niets, om CENSUUR van het KARTEL tegen te zijn. Ze willen ons ten koste van alles slopen. Maar als je lid wordt van onze gratis Nieuwsbrief kunnen we jou ALTIJD bereiken!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten