2l4a6119 liane den haan fractie den haan

Lachen, gieren, brullen: Liane den Haan stapt uit de politiek, want zielig

Politiekjul 13 2023, 15:45
Het is hilarisch, maar de politieke messentrekster en loser Liane den Haan laat vandaag weten dat zij zich niet opnieuw verkiesbaar stelt. Dit doet ze, zegt ze op Twitter, omdat het politieke klimaat verziekt is én zij te maken krijgt met hartstikke veel vrouwenhaat. Uhu. De peilingen waaruit blijkt dat zij niet eens bijna kans maakt op een zetel hebben er vast niets mee te maken he?
In Den Haag wordt het nu écht steeds zieliger. Het politieke niemandalletje Liane den Haan kondigt aan dat ze het voor gezien houdt. Ze is klaar met de politiek (en de politiek met haar)!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

"Na een lange en moeilijke periode in mijn leven heb ik mijzelf een poos geleden beloofd dat ik niks meer tegen mijn zin in wil doen of waar ik ongelukkig van word," schrijft de D66'er die op stiekeme wijze via 50Plus de Kamer in kwam (om zich zo snel mogelijk van de Ouderenpartij af te scheiden. "Na twee jaar is het goed zo. Ik stop."
Vervolgens publiceert ze een ellenlange verklaring waarin ze beweert dat het politieke klimaat zo slecht is, dat dit een enorme tol trekt op haar familie (niet haar kinderen, maar "mijn moeder," LOL), en dat het eigenlijk allemaal komt door de ongekende en ongeremde vrouwenhaat van Nederlanders. 
Nee Liane. Nederlanders zijn één van de meest geëmancipeerde volken op aarde. Jij stapt eruit omdat uit alle peilingen en andersoortige onderzoeken blijkt dat GOUD geen deuk in een pakje boter slaat. Je kunt hoog en laag springen, schreeuwen en bedelen, maar ouderen gaan nooit meer op jou stemmen. Daarom houd je er nu mee op.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het begint onderhand echt een beetje zielig te worden hoe al die politieke losers het op "vrouwenhaat" dan wel "het giftige klimaat in de politiek" gooien. Ze houden ermee op omdat mensen ze niet meer steunen nadat ze ontmaskerd zijn - namelijk omdat het liegende, arrogante, machtswellustelingen zijn. Maar ze maken er een onzinverhaal van over misogynie en hop, dat moeten we dan maar serieus nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten