kaagrut

Hare Hooghartigheid Kaag teleurgesteld in Nederland: "Er bestaat veel misogynie helaas"

Politiekjul 13 2023, 12:00
Sigrid Kaag houdt op met de politiek. Gelukkig maar. Hele horden Nederlanders vierden vandaag feest toen ze dit hoorden. Waarom ze daar zo blij mee zijn? Nou, volgens Hare Hooghartigheid zelf komt dat omdat Nederlanders in de kern vrouwenhaters zijn. Ja, ja, misogynie tiert hier welig.
Vandaag werd bekend dat Kaag ermee ophoudt. Ze stapt uit de politiek. Zogenaamd om haar gezin te "beschermen." Die hebben zulke vreselijke offers moeten brengen, en die voelen zich zo onveilig in verband met de bedreigingen die zij ontvangen heeft (vandaar ook dat ze haar tot dan toe onbekende dochters enkele maanden geleden pontificaal liet meedoen aan College Tour), dat kan niet meer.
Het is natuurlijk een flauwekulverhaal. Kaag houdt ermee op omdat Kaag impopulair is. Mensen hebben een afgrijselijke hekel aan haar. Het gevolg is dat D66 in de peilingen totaal in elkaar is gestort. Dat wil Kaag haar partij en zichzelf niet aandoen. En dus is het game over.
In Trouw wordt haar vandaag gevraagd waarom zoveel mensen toch zo'n hekel aan haar hebben. Vanwege haar arrogantie? Vanwege het feit dat ze overduidelijk op Nederlanders neerkijkt? Omdat ze een hekel heeft aan Nederland? Omdat ze zich ver verheven voelt boven de gewone mens? Omdat ze spuugt op onze cultuur? Misschien vanwege het feit dat ze onwelgevallige meningen wil verbieden (FVD) dan wel uit de media wil verbannen (Ongehoord Nederland)?
Nee. Haar antwoord is dat Nederlanders nu eenmaal vrouwenhaters zijn. 
Ja, dat lees je goed. Kaag beweert dat het land met de meest vrijgevochten vrouwen op aarde vrouwen juist haat en systematisch onderdrukt dan wel wil onderdrukken.
Of, zoals mevrouw het zelf verwoordt:

"Ik ben een integere politica die staat voor haar zaak. Een relatieve buitenstaander in Den Haag. En vrouw. Volgens parlementair historicus Carla van Baalen ben ik de eerste vrouwelijke partijleider ooit die verkiezingen heeft gewonnen in plaats van verloren. Wist ik zelf niet. De weerstand zegt naar ik vrees iets over het maatschappelijk klimaat in Nederland. Er bestaat misogynie helaas. Zeker als vrouwen hun nek durven uit te steken."

- Sigrid Kaag in Trouw

Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ironisch genoeg houdt Kaag wél ontzettend van het Midden-Oosten, een gebied waar vrouwen veelal onderdrukt worden, soms niet mogen werken, niet mogen autorijden, en verplicht een hoofddoek moeten dragen. Daarnaast zijn veel vrouwen in die regio vaak weinig meer dan bezit van hun vader dan wel echtgenoot.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten