gbu9op xmaa0top

Lachen! Linkse engnekken WOEST door 'Kamervoorzitter' Martin Bosma: "Een fascist die antisemitische en racistische complottheorieën verspreidt"

Politiekdec 15 2023, 11:00
Op links is men gisteravond, vannacht en vanmorgen ook nog he-le-maal losgegaan. Al die linkse gekkies zijn namelijk woest (dan wel verdrietig) dat Martin Bosma gekozen is tot nieuwe Tweede Kamervoorzitter. "Een fascist!" wordt geroepen. "Een antisemiet!" En erger. Wat ontzettend grappig om dit te zien, zeg.
Dat Bosma gisteren gewonnen heeft is voor de PVV van levensbelang. Het betekent namelijk dat het politieke isolement van die partij is opgeheven. De PVV mag meedoen. Dit maakt de kans ook groter dat Geert Wilders wél premier mag worden van mogelijke coalitiepartners van de PVV - dus van VVD, NSC én BBB.
Daarnaast is de verkiezingsoverwinning van Bosma goed nieuws voor rechtse Nederlanders. De afgelopen jaren hebben we steeds weer gezien dat Vera Bergkamp, de Kamervoorzitter van D66, het kabinet in bescherming nam en de Tweede Kamer de mond snoerde. Met name PVV'ers en FVD'ers moesten het ontgelden.
Politici van het partijkartel konden alles zeggen over PVV'ers en FVD'ers, maar als die dan een keer iets terug zeiden werd hun het woord hardhandig ontnomen. Met Bosma als Kamervoorzitter zal daar een einde aan komen - als hij zo hard ingrijpt, dan ook bij de partijkartelianen, hoewel hij - hopelijk - natuurlijk het debat zo vrij mogelijk laat.

Links huilt tranen met tuiten

Zoals je zou verwachten zijn linkse medelanders juist daarom absoluut niet blij met Bosma als Kamervoorzitter. Sterker nog, ze vinden het verschrikkelijk. Gisteravond dachten ze dat GroenLinkser Tom van der Lee het zou winnen. Ze waren er zelfs zeker van. Toen het tóch Bosma werd vielen die linkse engnekken elkaar virtueel in de armen en begonnen ze Bosma he-le-maal verrot te schelden.
Zie Piet Lekkerkerk. Deze enge man, die aangifte doet tegen iedere rechtse persoon die dingen zegt waar hij aanstoot aan neemt, gaat werkelijk helemaal los. "Bij de gedachte aan een parlement dat een fascist als voorzitter kiest," moppert meneer in reactie op een tweet die hij eerder zelf plaatste (hij houdt er blijkbaar van tegen zichzelf te praten). "Een fascist die antisemitische en racistische complottheorieën verspreidt."

Bij de gedachte aan een parlement dat een fascist als voorzitter kiest. Een fascist die antisemitische en racistische complottheorieën verspreidt.

Piet Lekkerkerk
Piet Lekkerkerk
@PietLekkerkerk

Zo zullen de nodige mensen in 1933 in Duitsland zich gevoeld hebben, toen ze zagen hoe mensen die zij verstandiger achtten, bijdroegen aan het in razend tempo afbreken van de democratische rechtstaat.

263
Reply
In die eerdere tweet maakte Lekkerkerk nadrukkelijk een vergelijking tussen Bosma en de nazi's. "Zo zullen de nodige mensen in 1933 in Duitsland zich gevoeld hebben," twitterde hij namelijk, "toen ze zagen hoe mensen die zij verstandiger achtten, bijdroegen aan het in razend tempo afbreken van de democratische rechtsstaat."
Pepijn van Houwelingen van FVD wordt vervolgd omdat hij heel kort een gephotoshopte foto online zette van Ernst Kuipers met de swastika. In zijn geval begreep iedereen dat het hyperbool was om een punt te maken en hij verwijderd het ook nog eens direct. Toch wordt hij aangeklaagd...
Hoe kan het dan in vredesnaam zijn dat een man als Lekkerkerk dit soort wanstaltige teksten kan verspreiden over Bosma? Ik ben een free speech absolutist: een absolute, totale vrije meningsuiting. Maar als je dan wetten hebt, dan is het wel heel vreemd dat je ze overduidelijk hypocriet toepast.
In ieder geval, Lekkerkerk is niet de enige linkse idioot die met dit soort teksten strooit. Ene Slingerland doet het nog eens dunnetjes over. "Dan zitten we straks dus opgescheept met de allereerste Kamervoorzitter van extreemrechtse huize en met uitgesproken fascistische sympathieën," aldus deze zelfverklaarde onderneemster.

Dan zitten we straks dus opgescheept met de allereerste Kamervoorzitter van extreemrechtse huize en met uitgesproken fascistische sympathieën. *** The race to the bottom has begun ***

Image
232
Reply
FC Twentefan Laurens van Lier denkt er net zo over, maar voegt toe dat hij vooral heel boos is op Pieter Omtzigt. "Ik neem het Pieter Omtzigt eigenlijk nog het meest kwalijk," schrijft deze enge man. "De zogenaamde heilige hoeder van de democratie met de mond vol over de rechtsorde, helpt actief en bewust onverdraagzame fascisten in het zadel."
Ene Sam Wenmakers voegt nog heel wat gezeur toe. Volgens hem is Bosma "de man van omvolking complottheorieën, complottheorieën over Soros [en] WEF complotten." Daarnaast zou hij de man zijn die "de vrije pers aanvalt, ons parlement een nep-parlement noemt, van de Eerste Kamer afwil, [en] onze democratie een linkse dictatuur noemt."
"Nu," moppert Sammetje verder, "[is die man] ons boegbeeld."

De man van: - Omvolking complottheorieën - Complottheorieën over Soros - WEF complotten De man die: - De vrije pers aanvalt - Ons parlement een ‘nep-parlement’ noemt - Van de eerste kamer afwil - Onze democratie een ‘linkse dictatuur’ noemt Nu ons boegbeeld #Bosma #voorzitter

Image
785
Reply
Henri Ferropane huilt ook mee met de wolven in het bos, maar gelukkig voor ons houdt hij het korter - hoewel niet minder beledigender. Hij beweert namelijk dat "de nazificering van Nederland beduidend sneller [gaat] ]dan de islamisering."
Dat is dus alweer een voorbeeld van een linkse mafklapper die Bosma letterlijk een nazi noemt.
Columniste Emine Ugur laat ook van zich horen (zoals altijd). Zij vindt het met name kwalijk dat Bosma gekozen is omdat hij volgens haar websites steunt die "de deportatie en genocide van moslims als serieuze oplossingen oppert om Europa van moslims te bevrijden." Blijkbaar "omarm" je als politicus dus alle inhoud van elke website waar je ooit een keer naar linkt. Bij normale mensen werkt dat niet zo, zeker niet bij linkse politici, maar bij rechtse politici? Ja, dan gaat deze Emine-regel blijkbaar wel op.

Dus Bosma is voorzitter van de Tweede Kamer geworden? De man die een website steunt die de deportatie en genocide van moslims als serieuze oplossingen oppert om Europa van moslims te bevrijden en die regelmatig artikelen van die website deelt? Die Martin Bosma is nu voorzitter?

Image
Image
Image
Image
1.1K
Reply
En als laatste voorbeeld van linkse tranen deze tweet van EU-fanboy Wilco Veldhorst. Deze meneer schrijft: "Een 2e Kamervoorzitter die de 'Omvolkingstheorie' aanhangt. Bij uitstek geschikt om een krans te leggen bij de Dokwerker of het Nationaal Monument. Kennelijk vonden 75 van de 148 aanwezige kamerleden dat een uitstekend idee. Wat een beschamende vertoning."

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

En dat, dames en heren, is het leedvermaak voor vandaag, 15 december. Geniet ervan en onthoud: zoals de gesprekken tussen PVV, VVD, NSC en BBB gaan lijkt het erop dat we over een paar maanden nog veel harder kunnen lachen als het kabinet Wilders I aantreedt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten