building of nrc handelsblad rokin 65 1012 kk amsterdam

Linkse media gaan onverminderd door met PVV-bashen: NRC beschuldigt PVV-verkenner Van Strien van fraude

Politieknov 26 2023, 12:30
De media draaien al dagen overuren om de verkiezingswinst van de PVV op allerlei manieren te ondermijnen en te downplayen. Nu heeft het NRC zijn pijlen gericht op verkenner Gom van Strien, die volgens de krant in verband wordt gebracht met fraude bij zijn voormalige werkgever.
In een interview met het NRC ontkent Van Strien de aantijgingen en geeft aan juridische stappen te overwegen tegen de universiteit als deze beschuldigingen zijn naam schaden. Opvallend is zijn claim dat hij nooit opheldering heeft gekregen over de beschuldigingen, wat de complexiteit van de zaak vergroot. Gom van Strien begint maandag als verkenner en staat voor de uitdaging om de komende twee weken de mogelijkheden voor coalitievorming te onderzoeken.
De beschuldigingen hebben betrekking op aandelentransacties bij Utrecht Holdings, waarin aangifte is gedaan tegen twee medewerkers en een oud-medewerker, waarbij Van Strien als de laatste wordt geïdentificeerd. Volgens documenten in handen van NRC zouden Van Strien en zijn opvolger de aandelen van bedrijven, ontstaan uit de universiteit of het UMC, hebben doorgesluisd naar een extern bedrijf genaamd Hereswint BV, waarbij hun echtgenotes elk 32 procent van de aandelen zouden bezitten.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Reken maar dat alle 38 PVV-kandidaten de komende weken onder de loep worden genomen door de linkse media; er wordt alles aan gedaan om de PVV in een slecht daglicht te plaatsen en alles wordt op zijn kop gezet om smetjes te vinden die voer kunnen zijn voor een PVV-rel. Het zal ze, gezien de onverschrokken haat en verdeeldheid die de media zaaien, waarschijnlijk nog wel lukken. Terwijl we dit alles optekenen staat NPO Radio 1 aan op de achtergrond, waarbij Wilders in nog geen 20 minuten tijd wordt aangeduid als een xenofoob, racist, homofoob, you name it. Waar gaat dit heen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten