Screen Shot 2021 10 14 at 142314

LOL! Caroline van der Plas zet Kamer voor het blok: 'Afghanen opvangen in Tweede Kamergebouw!'

Politiekokt 14 2021, 13:29
BBB-voorvrouw Caroline van der Plas heeft haar medeparlementariërs even heerlijk voor het blok gezet. Want ze stelde namelijk voor dat er best wat Afghanen opgevangen kunnen worden in het tijdelijke Tweede Kamergebouw. Daar staan namelijk maar liefst 4 etages in leeg. Oeps.
Al die linkse salonsocialisten roepen te pas en te onpas dat Nederlanders het maar moeten accepteren dat er horden 'vluchtelingen' naar ons land komen. Verzet een burger zich daartegen, dan is hij een vuile racist. En als een stél buurtbewoners niet wil dat er een azc bij hen in de achtertuin wordt geplempt, nou, dan zijn het niets meer of minder dan neo-nazi's. Kleine Hitlers. Goebbels. Mussolini was er niets bij.

Van der Plas: Afghanen in Tweede Kamer

Nou, nu moeten diezelfde Kamerleden toch echt even met de billen bloot. Want BoerBurgerBeweging-leider Caroline van der Plas heeft een plan om Afghanen op te vangen. Er zou, wordt er gezegd, niet genoeg ruimte voor hen zijn in Nederland. Alle opvangcentra zitten vol, etc. Welnu, zegt Van der Plas, zíj́ heeft een idee: waarom worden er niet flink wat asielzoekers opgevangen in het Tweede Kamergebouw zelf? In B67. Daar staan namelijk vier etages leeg. Daar kunnen best wat Afghanen in, toch?
https://twitter.com/lientje1967/status/1448589883048595457
Natuurlijk is de kans levensgroot dat hier niets mee gedaan wordt. Oké, ja, staatssecretaris Ankie Broekers-Knol zegt het een "creatief" idee te vinden, maar dat betekent vooral: 'Hier heb ik dus echt geen zin in.' Niet zo gek natuurlijk, want wie wil er nou écht werken in zulke omstandigheden? Zelfs de meest linkse salonsocialist wil dat niet. Om over D66'ers nog maar te zwijgen. Die zijn immers het ergst van allemaal op dit vlak (en op vele andere vlakken, maar dat terzijde).
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Hoe dan ook, een prima voorstel van Caroline van der Plas om Afghanen op te vangen in de Tweede Kamer. Als de anderen daar niet mee akkoord gaan bewijst het dat ze hypocriet tot op het bot zijn, en doen ze dat wel, nou, dan hebben gewone Nederlanders er in ieder geval géén last van. Win-win, dus.
UPDATE
LOL! De motie om te onderzoeken of opvang van Afghanen in het Tweede Kamergebouw mogelijk is, is zowaar aangenomen. Hilarisch!
Natuurlijk is de kans nihil dat de conclusie luidt: ja het kan. Maar toch. Vermakelijk is het wel!
https://twitter.com/lientje1967/status/1448625991774089221?s=21
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten