screen shot 2023 11 23 at 164011

LOL! Dion Graus wil geen minister worden maar... staatssecretaris voor Dierenwelzijn? Ja, dat wel!

Politieknov 23 2023, 14:41
Het verkiezingsresultaat van de PVV is natuurlijk ongelooflijk. De partij heeft het echt extreem goed gedaan. Het is Wilders gegund. De man leeft al 20 jaar zwaar beveiligd. Dit is voor hem natuurlijk geweldig. Alleen is het gevolg van die overwinning wel dat ándere PVV'ers even heel erg in zichzelf gaan geloven. Dion Graus bijvoorbeeld.
Graus is de dierenrechtenman van de PVV. Hij kwam onder vuur te liggen vanwege zijn, uh, gemankeerde relatie met zijn ex... Maar zijn obsessie ligt bij dieren. Het is een aparte, flegmatieke man. Een beetje... tja, hoe moet ik het zeggen... gestoord. Misschien prettig gestoord, misschien niet zo prettig. Dat doet er niet zoveel toe. Het is een aparte vent.
Hoe dan ook, Graus is heel blij met de winst van zijn partij. Logisch natuurlijk. Hij stond de pers vanmorgen te woord... en in dat gesprek gaf hij aan dat hij door deze epische winst wel een beetje heel erg in zichzelf is gaan geloven. Hij zegt namelijk dat hij niet minister wil worden, maar staatssecretaris voor Dierenwelzijn? Ja, dat ziet hij best voor zich.
Graus is "met mijn moeder gaan stemmen in Heerlen." Het was een heel mooi feest in de avond, maar hij dronk geen alcohol. "Nee, nee, ik ben een coladrinker antwoordde hij op de vraag of hij had gefeest had met bier in het café waar de andere PVV'ers waren. Oh, en hij was er ook al niet bij omdat hij "niet van die Covidfeestjes" houdt. Umh. Wat?
LOL.
Hoe dan ook, Graus zei daarop terecht dat het een "schoffering" zou zijn als de PVV nu genegeerd wordt. Daar voegde hij aan toe dat "we natuurlijk ook heel goede mensen hebben," en dat als dit niet zo is, tja, dan kunnen die "extern" aangetrokken worden. Dat eerste is natuurlijk echt wel een vraag, maar het tweede klopt wel degelijk. Daar zit inderdaad ruimte voor de PVV.
Wat zichzelf betreft, hij denkt niet dat hij een goede minister is. Maar een baan als staatssecretaris voor Dierenwelzijn? Ja, dat ziet hij wél voor zich. Daar heeft hij zin in.
Afijn, het is de man gegund, dit soort vergezichten. Maar laten we in vredesnaam hopen dat hij géén staatssecretaris van wat dan ook wordt. Ze hebben bij de PVV heus wat goede mensen rondlopen... Maar Graus? Neen. Die moet maar lekker in de Kamer blijven om zich druk te maken om Poesje Mauw.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten