20220125 Tweede Kamer Sylvana Simons Bij1

LOL! Hilarisch! BIJ1 viert feest: "We staan BIJNA op TWEE zetels!"

Politiekmrt 06 2022, 17:55
Als je vandaag even wilt lachen moet je even naar de sociale media-accounts gaan van BIJ1. Die radicaal-linkse Woke-BLM-partij viert namelijk feest omdat ze... op bijna twee hele zetels staan. LOL.
De Utrechtse afdeling van BIJ1 is vandaag superblij. Uit de peiling van I&O Research blijkt namelijk dat de partij "op bijna" twee zetels staat. En dat is bij deze mafketels reden voor groot feest.
Geloof je me niet? Kijk maar:
https://twitter.com/UtrechtBIJ1/status/1500502202640654337
Dat is natuurlijk hartstikke zielig, maar wacht, het wordt nog triester. Want Sylvana Simons, de landelijke leider van de partij, heeft deze tweet gerstweet met daarbij ook nog even een paar "fire" emojis. Onder het motto, "we're on fire!"
https://twitter.com/SylvanaBIJ1/status/1500511394818674689
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ongelooflijk. Wat een trieste hobbyclub is dit zeg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten