shutterstock 1509965951

LOL! XR-gek klaagt steen en been over kansloos Tweede Kamer-protest: "Blijkbaar moet iedereen z'n bek houden"

Politiekapr 11, 20:00
Eerder deze week vonden de idioten van Extinction Rebellion, of nou ja, een radicale afsplitsing, XR Justice Now! (zucht), het nodig om de Tweede Kamer op stelten te zetten met een pro-Palestinademonstratie. Uiteraard klonken er weer de welbekende leuzen als ‘From the river to the sea, Palestine will be free’ en ‘Nederland bombardeert, Israël financiert’ door de plenaire zaal van de Tweede Kamer.
Nu heeft een van deze gekkies zich via Twitter uitgelaten over de hele actie en doet haar beklag over de handelswijze van de beveiliging en politie. “Nog voor we ons spandoek goed hadden liggen werden we weggesleept, geheel in lijn met hoe pro-Palestinactivisten voortdurend het zwijgen wordt opgelegd. Als de Nederlandse staat een andere staat ondersteunt om een genocide te plegen, moet iedereen blijkbaar zijn bek houden.”
Ik weet niet of u nog wel eens de TV aanzet maar zowat in ieder nieuwsbulletin, talkshow, podcast, you name it gaat het wel over het conflict in het Midden-Oosten? Daarnaast krijgen pro-Palestinademonstranten/sympathisanten toch gewoon ruim baan om zichzelf te laten horen?
En áls dat al niet zo is, bezetten ze zowat iedere publieke ruimte die ze maar kunnen vinden. Twitter/X gebruiker Sander van Dam trekt ook deze conclusie: “Jank niet zo. Er wordt jullie helemaal niet voortdurend het zwijgen opgelegd. Jullie kunnen gewoon ongestoord in zo'n beetje iedere stationshal van Nederland de boel bij elkaar krijsen.”
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Dit activistische, steeds verder radicaliserende groepje heeft op hun website geschreven dat ze blijven terugkomen totdat hun eisen zijn ingewilligd. Onderhand begint het toch wel erg zorgelijk te worden allemaal en wordt het onderhand ook eens hoog tijd dat de linkse partijen zich eens stevig uitspreken over dit soort acties en groeperingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten