shutterstock 2311819755

LOL! Yesilgöz sluit PVV opeens niet bij voorbaat uit: 'Beoordeel op basis van hun voorstellen'

Politiekaug 18 2023, 17:00
De VVD zet zichzelf steeds meer voor gek. Dilan Yesilgöz heeft namelijk gereageerd op uitspraken van Kamerlid Thom van Campen, die heel duidelijk gezegd heeft dat zijn partij geen zaken gaat doen met de PVV. Nou, huichelt Yesilgöz nu, dat is misschien niet helemaal waar! Ze wil partijen "op basis van hun voorstellen" namelijk beoordelen. Yeah, right!
VVD'er Rubel Brekelmans zei enkele weken geleden opeens dat de VVD in principe best in een coalitie wil gaan zitten met de PVV. Want, zei hij, met die partij valt zaken te doen wat betreft immigratie. Nu er verkiezingen aankomen vindt de VVD dat onderwerp plots EXTREEM belangrijk... en dus mag Geert Wilders zich komen melden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Word GRATIS abonnee van de enige échte rechtse nieuwsbrief van Nederland: de DDS Nieuwsbrief... en blijf op de hoogste van het belangrijkste échte nieuws!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Dat werd gisteren echter tegengesproken door VVD-Kamerlid Thom van Campen. Die zei heel duidelijk op NPO Radio 1 dat die samenwerking er niet gaat komen. Tenminste, niet zolang Geert Wilders eerdere uitspraken - bijvoorbeeld over Marokkanen - niet terugneemt We weten allemaal dat dat niet gaat gebeuren, en dus is een VVD-PVV coalitie out of the question.
Maar die uitspraken leverden de VVD heel wat kritiek op. En dus is Yesilgöz er opeens om te vertellen dat Van Campen het heus zo niet meende, en dat zij als VVD-leider wel degelijk best wel mogelijk misschien wie weet wil onderhandelen met de PVV.
Natuurlijk is dit ronduit hilarisch. Yesilgöz is een linkse politica. De kans dat zij en haar VVD in een coalitie stappen met de PVV is nihil. Nee, als de Tweede Kamerverkiezingen 2023 erop zitten, dan gaat ze praten met PvdA-GroenLinks, CDA, D66, Volt en nog wat andere linkse partijen, en dan komt er 'gewoon' weer een 'centrumlinkse' globalistische coalitie. Punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten