35078655875 aa5a2dbb30 k

De Telegraaf snijdt hout met oproep tot steun aan middeninkomens

Politiekaug 18 2023, 18:00
Terwijl de meeste mainstream media zich storten op triviaal nieuws, slaat de Telegraaf de nagel op zijn kop met een brandend hoofdredactioneel commentaar. Eindelijk een stem van rede te midden van alle chaos. De Telegraaf zet een dappere stap naar voren om het demissionaire kabinet onder druk te zetten. De boodschap? Bescherm onze middeninkomens met lagere belastingen en premies.
De realiteit is hard en rauw. Terwijl de prijzen voor bijna alles onder de zon de pan uit rijzen, is er een schrijnend tekort aan daadkracht vanuit het kabinet om de middeninkomens te beschermen. Maar de Telegraaf laat het er niet bij zitten. Met een verfrissend stuk zeggen ze hardop wat velen van ons al lang dachten: het is de hoogste tijd dat de overheid opkomt voor de gewone man en vrouw in Nederland.
We hebben het niet over de elite of de mensen die aan de randen van de samenleving bungelen; we hebben het over de ruggengraat van ons land. De mensen die dag in, dag uit werken om dit land draaiende te houden. En wat krijgen ze ervoor terug? Hogere prijzen en een overheid die hen in de kou laat staan. Het is dan ook geen wonder dat de Telegraaf roept om actie.
Het is niet alleen een kwestie van rechtvaardigheid, maar ook van economische zin. Wie stimuleert de economie als de middeninkomens hun geld niet meer kunnen uitgeven? Wie draagt bij aan de welvaart als de koopkracht daalt? Dankzij de Telegraaf wordt dit probleem eindelijk onder de aandacht gebracht bij een groter publiek.
De vraag blijft natuurlijk: gaat het demissionaire kabinet luisteren? Of blijven ze vastzitten in hun ivoren toren, ver weg van de echte problemen van de gewone Nederlander? Met de Telegraaf die de trom roert, wordt de druk in elk geval flink opgevoerd.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dus, petje af voor de Telegraaf. In tijden waarin zoveel media de boot missen, is het verfrissend om te zien dat er tenminste één krant is die snapt waar het echt om draait. Laten we hopen dat deze oproep niet aan dovemansoren is gericht en dat het kabinet eindelijk eens wakker wordt. Het is hoog tijd!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten