frans timmermans 2022

De Telegraaf zet vol de aanval in op Frans Timmermans

Politiekjul 22 2023, 9:00
Bij De Telegraaf maken ze zich overduidelijk zorgen dat PvdA/GroenLinks-kandidaat Frans Timmermans VVD'er Dilan Yesilgöz kan verslaan in de strijd om het premierschap voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023. En dus zet de VVD-krant vol de aanval in op de extreemlinkse klimaatgek.
Zo staat er vandaag een column in de krant van de hand van Nausicaa Marbe. Ze veegt echt de vloer aan met Timmermans. "Is Timmermans de beste kandidaat?" vraagt ze retorisch. Meteen volgt het antwoord: "Hij staat bekend als manipulatief, machtsbelust en vals naar collega’s toe; hij liegt als het hem uitkomt en zijn egomane kapsones zorgen voor rancune en onmin."
En even later: "[H]ij schroomt niet om wild te fantaseren over persoonlijke drama’s en de dood van anderen in te zetten om zijn politieke punt te maken. Een morbide pathetiek die kwetsend, beschamend en een premier onwaardig is."

Wierd Duk

Journalist Wierd Duk heeft ondertussen gesproken met de partner van de 51-jarige Christel Korporaal. Dat is de vrouw die onlangs helaas omkwam bij de storm die over ons land raasde doordat er een boom op haar (auto) viel.
Timmermans heeft haar dood gebruikt om maar weer te pleiten voor meer klimaatmaatregelen. Want, ja hoor, het kwam allemaal door het klimaat dat ze dood is.
Onzin, natuurlijk. Duk ontdekt dan ook dat haar partner, Martijn, hier allerminst van gediend is. "We zaten midden in de rouwverwerking" toen Timmermans deze belachelijke uitspraak deed, aldus Martijn.
"Wij zaten midden in de rouwverwerking en waren helemaal niet bezig met dingen als het klimaat," aldus de weduwenaar. "Ons was niets gevraagd en dan word je ineens geconfronteerd met die uitspraken van Frans Timmermans, die ook nog eens beweerde dat Christel reed, terwijl ik achter het stuur zat en zij naast mij in de passagiersstoel."
(Artikel gaat door onder deze oproep) We moeten ten koste van alles voorkomen dat Frans Timmermans premier wordt van Nederland. Maar Dilan Yesilgöz is niet veel beter. Het maakt qua beleid echt niet uit of er een kabinet komt geleid door VVD, waar GL/PvdA ook deel van uitmaken, of andersom. Maar de andere media zullen u dat nooit vertellen. DDS wél. Maar we hebben jouw hulp nodig om de waarheid te kunnen verkondigen, ook onder mensen die veel naar de NPO kijken en landelijke dagbladen lezen. Doneer nu via BackMe aan DDS en help ons deze belangrijke rol zo goed mogelijk te vervullen!
Vanaf nu gaan we zien dat de VVD-media vol op het orgel gaan tegen Timmermans. Niet zo gek, want ze vrezen bij de VVD echt dat Timmermans Yesilgöz kan verslaan. De VVD wil natuurlijk wel de grootste partij blijven en de premier leveren - ook als dat inhoudelijk qua beleid niets of heel weinig uitmaakt. Het gaat altijd om de eigen macht en de eigen mooie pluche-posities.
Dat wordt voor ons - mensen die door hebben wat er echt gebeurt - natuurlijk hartstikke leuk. Pak de popcorn er maar bij en geniet van het toneelspel dat ze nu op de planken gaan brengen - zéker als de linkse media antwoorden met aanvallen op Yesilgöz en haar VVD.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten