fidan

Fidan Ekiz vernielt Frans Timmermans: 'Het is narcisme, het is ijdelheid. Hij heeft geen moreel kompas'

Mediajul 22 2023, 14:15
Televisiemaker Fidan Ekiz mocht gisteren langskomen bij De Oranjezomer om daar haar mening te delen over Frans Timmermans. En dat deed ze. Op prachtige wijze. Ekiz vernielde de PvdA-GL-kandidaat namelijk totaal. Hij is, zei ze, een ijdeltuit, een narcist pur sang, en ook nog eens een engnek "zonder moreel kompas."
Onlangs pakte Jeroen Pauw Timmermans aan bij de NPO. Hij deed dat omdat Timmermans tijdens een toespraak in het Europees Parlement het leed van MH17-slachtoffers had gebruikt voor eigen, politiek gewin. Het was werkelijk een ranzige actie van een man die letterlijk over lijken gaat om politieke punten te scoren.
Bij De Oranjezomer werd Ekiz gevraagd wat zij van de actie van Pauw én van Timmermans vond. Nou, daar was ze heel duidelijk over.
"Ik vind het echt heel goed," aldus Ekiz. "Dat heb ik Jeroen ook laten weten. En waarom is het goed? De laatste dagen hoor je natuurlijk van alles over hem en hij krijgt best wel veel haat over zich heen, mild uitgedrukt, Frans Timmermans. Maar wat Jeroen hier doet: dit is gewoon puur feitelijk."
Vervolgens pakte Ekiz Timmermans even aan. "Voor de nabestaanden was dit natuurlijk shocking dat hij daar gewoon ineens iets vertelde wat niemand wist en nog erger: dat hij het deed uit een vorm van narcisme, ijdelheid of wat je het ook wil noemen," legde ze uit. "Hij kan nog zo aardig zijn, ongetwijfeld, maar dan heb je echt geen moreel kompas."
Met andere woorden, hij is een ijdeltuit, een narcist, heeft geen moreel kompas, maar oké, als je met hem praat kan waarschijnlijk best aardig zijn. LOL.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) De komende maanden worden van levensbelang voor de toekomst van ons land. DDS strijdt tegen eurofiele, extreemlinkse, stikstofhatende, boeren-weggejagende globalistische engnekken als Frans Timmermans. Maar daarbij hebben we jouw hulp nodig. Steun ons! Doneer op BackMe en help ons de linkse media én het partijkartel te ontmaskeren én te verslaan.
Een betere manier om zo'n creep aan te pakken is er eigenlijk niet. 'Ja, hij kan heel leuk glimlachen voor de camera's, maar voor de rest is het een halve of zelfs hele psychopaat.' 
Het enige jammere is dat het inderdaad de waarheid is. Timmermans is écht de PvdA-versie van Mark Rutte. Geen moreel kompas, liegen en bedriegen, alleen maar uit op macht... Maar er is wel één verschil. Waar Rutte ideologisch leeg was heeft Timmermans wel degelijk een ideologie; een hele zieke.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten