[Video] Frans Timmermans finaal afgemaakt door gewone Nederlanders: 'Volgevreten varken!'

Politiekjul 22 2023, 11:45
Het schokkende nieuws over de nominatie van Frans Timmermans als lijsttrekker voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023 heeft een golf van verontwaardiging teweeggebracht bij het Nederlandse publiek. Deze verkiezingen, gepland op 22 november, worden nu al overschaduwd door de controversiële keuze van de kandidaat-premier.
Powned, een omroep die bekend staat om zijn scherpe en vaak provocerende berichtgeving, heeft de Nederlandse straten getrokken om reacties op te vangen. En de resultaten waren weinig verrassend, maar daarom niet minder vermakelijk.
Timmermans werd overweldigend weggezet als een "omhooggevallen egomaan" en "Rutte in het kwadraat". Nog alarmerender was de voorspelling dat "deze man jouw leven tot een hel gaat maken." Andere kleurrijke beschrijvingen als "die pleuris kerel, volgevreten varken!" en "ouwe lul" onderstrepen nog meer de intense afkeer die de Nederlanders schijnen te voelen voor deze premierkandidaat.
De boodschap op straat was luid en duidelijk: "Ga weg", "Die moet lekker naar huis gaan." Kortom, Timmermans lijkt persona non grata in zijn eigen land. De algemene consensus is dat de man absoluut ongewenst is in de positie van macht.

Timmermans: Verenigd Links

Helaas is de ontnuchterende werkelijk dat er een zorgwekkend aantal linkse kiezers lijkt te zijn die de potentieel rampzalige keuze voor Timmermans ondersteunen. Ondanks de overweldigende afkeer van de man, zijn er nog steeds kiezers die in zijn misleidende retoriek lijken te geloven.
(Artikel loopt verder onder deze oproep) Frans Timmermans is een vloek voor Nederland. Bij De Dagelijkse Standaard doen we er alles aan om de waarheid over deze, door de NPO bewierookte man, te vertellen en te verspreiden. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Doneer nu aan DDS zodat we er met gestrekt been in kunnen gaan en Timmermans én de aan de PvdA bevriende media hard kunnen aanpakken!
Zijn strategie om de linkse stem te verenigen, zou ondanks het algemene verzet tegen zijn kandidatuur, hem nog steeds in de positie van macht kunnen manoeuvreren. Dit schetst een zeer onheilspellend beeld voor de toekomst van Nederland, waarbij de mogelijke verkiezing van een dergelijk polariserend figuur een diepe verdeeldheid in de samenleving zou kunnen veroorzaken.
De aanstaande verkiezingen worden dan ook met argusogen bekeken. Het is nu aan de Nederlandse kiezer om hun stem verstandig te gebruiken en hopelijk te voorkomen dat een dergelijke rampzalige situatie zich voordoet. Nederland verdient een premier die het belang van alle burgers vooropstelt, en niet alleen dat van zijn politieke achterban. Dat betekent natuurlijk geen Dilan Yesilgöz, maar zeker óók geen Frans Timmermans.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten