de dagelijkse standaard tweede kamer 47 websize

Pepijn van Houwelingen (FVD) lacht Frans Timmermans uit: 'Alles is nep aan dit lichtgewicht'

Politiekjul 20 2023, 22:00
Frans Timmermans heeft een heel leuk - vindt hijzelf - antwoord bedacht op de opmerking dat hij wel wat oud is om voor vernieuwing te zorgen. Helaas is zijn antwoord gestolen van Ronald Reagan... en iedereen is zich daarvan bewust. FVD'er Pepijn van Houwelingen pakt de PvdA'er dan ook even lekker aan. "Alles is nep" aan Timmermans, zegt Van Houwelingen.
Gevraagd over zijn leeftijd reageert Timmermans op quasi komische wijze: "Het is wat he, 62? Maar ik beloof u één ding: ik zal in de campagne geen misbruik maken van het feit dat sommige van mijn concurrenten heel jong zijn en zeer onervaren."
Haha. Leuk! Scherp!
Ja, alleen letterlijk gestolen van Ronald Reagan:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Van Houwelingen: "Lichtgewicht"

Pepijn van Houwelingen is dan ook bepaald niet onder de indruk van dit 'weerwoord' van Timmermans.
"Alles is nep en ronduit tenenkrommend aan dit leuterende lichtgewicht, dat er zo graag bij wil horen, maar nog nooit op een interessante eigen gedachte is betrapt: dat wordt nog wat tijdens de campagne!" aldus de FVD'er:
(Artikel gaat verder na deze oproep) De Tweede Kamerverkiezingen 2023, die op 22 november plaatsvinden, worden misschien wel de belangrijkste verkiezingen van ons leven. Als we de globalistische, anti-Nederlandse plannen van de elites een halt willen toeroepen dan moet dat nú gebeuren. DDS doet daar álles voor. Maar daarbij hebben we jouw hulp nodig. Doneer nu - een klein bedrag of een groter bedrag - aan DDS en help ons in de strijd tegen het partijkartel én het mediakartel.
Het is inderdaad een goedkope actie van Timmermans, die zichzelf daarmee natuurlijk juist te kijk zet... tenminste, bij mensen die goed geïnformeerd zijn en kritisch. Heel veel linkse kiezers zullen niet eens weten dat Timmermans deze 'grap' gestolen heeft van Reagan. En de kartelmedia zullen dat natuurlijk ook niet even goed uitleggen. Misschien dat een paar journalisten dat doen op Twitter, ja. Maar bij de NOS of op de websites van de grote kranten gebeurt dat niet. 
En dus zal Timmermans er deels wel degelijk mee wegkomen. Het mediakartel heeft besloten dat hij dé linkse premierskandidaat moet worden. Ze gaan hem op ongelooflijke wijze pushen, net zoals ze bij de vorige verkiezingen met Sigrid Kaag deden. Zo hopen ze hem bij de Tweede Kamerverkiezingen 2023 tot premier te bombarderen. Dat hij een slechte acteur is vinden ze volstrekt niet relevant.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten