screen shot 2023 08 17 at 140810

Gehuichel! VVD-Kamerlid sluit PVV óók uit: "Wilders moet eerst zijn uitspraken terugnemen"

Politiekaug 17 2023, 18:00
Het is ongelooflijk, maar na flirtpogingen van de VVD met de achterban van de PVV, is er nu een VVD-Kamerlid dat gewoon hardop zegt wat we allemaal tóch al wel weten: de VVD gaat na de verkiezingen never nooit niet samenwerken met de PVV. Thom van Campen - een Kamerlid waarvan verder niemand gehoord heeft - is daar heel duidelijk over. En hij mag dat doen bij WNL op Radio 1.
WNL op Radio 1 is razendsnel dé spreekbuis aan het worden van de VVD en het CDA. Eerst mocht VVD'er Henk Kamp daar de aanval openen op Pieter Omtzigt. Daarna mocht D66'er Alexander Pechtold hetzelfde doen. Vervolgens blijkt CDA-leider Henri Bontenbal steeds weer welkom te zijn om zijn verkiezingsleugens te spuien... en nu is er een VVD-Kamerlid dat de aanval opent op de PVV.
Ontvang GRATIS EN VOOR NIETS elke dag weer het échte rechtse nieuws in je inbox: word lid van de DDS Nieuwsbrief!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Want ja, dat is wat er vandaag gebeurd is. Thom van Campen is weliswaar totaal onbekend, ongetalenteerd en onbelangrijk... maar hij zit helaas ook voor de VVD in de Tweede Kamer. En hij kwam vandaag langs bij WNL op Radio 1 om daar te verkondigen dat zijn partij niet gaat samenwerken met de PVV na de Tweede Kamerverkiezingen 2023.
"Het is aan de kiezer op 22 november wat er gekozen wordt... Dan vind ik het dat wij als Tweede Kamerleden [...] de verantwoordelijkheid hebben hoe je een stabiel landsbestuur krijgt," aldus Van Campen toen hem gevraagd werd of hij het eens is met partijgenoot Ruben Brekelmans dat er gekeken moet worden naar samenwerking met de PVV na de Tweede Kamerverkiezingen.
Natuurlijk was dat geen antwoord op de vraag. En dus werd om verheldering gevraagd. Vervolgens zei Van Campen: "Ja maar daar hebben wij eerder al gezegd wat daarvoor voorwaardelijk is en dat is volgens mij heel helder."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het mediakartel en het partijkartel doen er alles aan om DDS het zwijgen op te leggen. Daarom is het belangrijker dan ooit dat we onze lezers ALTIJD kunnen bereiken. Word lid van onze DDS Nieuwsbrief en zorg ervoor dat je NOOIT iets mist!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Wat die voorwaarde is? Geert Wilders moet bepaalde "uitspraken" terugnemen. Welke uitspraken dat zijn is niet helemaal duidelijk, maar het gaat waarschijnlijk om wat Wilders gezegd heeft over Marokkanen (zoals zijn minder-minder-minder speech)... en ongetwijfeld stiekem ook dingen die hij heeft gezegd over belangrijke VVD'ers, want daar bij de VVD kunnen ze heel veel hebben, maar als je hún aanpakt worden ze héél vervelend.
Natuurlijk weten we allemaal dat Wilders  die uitspraken van zijn leven niet gaat terugnemen. Wat Van Campen dus feitelijk zegt is dat de VVD na de verkiezingen van 22 november niet gaat samenwerken met de PVV.
Inderdaad, alweer niet. De PVV wordt feitelijk alweer uitgesloten door de VVD...
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Jij leest DDS omdat je het échte nieuws wilt lezen. Heel goed! Wij zijn er om jou te dienen. Maar daar hebben we jouw hulp wel bij nodig. Want het mediakartel en het kartelpartij doen er alles aan om ons te slopen. Steun ons, daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het enige echte rechtse geluid te vertolken!
En dat betekent dat we nu al honderd procent zeker weten dat de VVD na de verkiezingen gaat samenwerken met de linkse, globalistische partijen. Dat is niet zo gek, aangezien de VVD tegenwoordig zelf links en globalistisch is, maar er zijn nog steeds rechtse kiezers die dat proberen te ontkennen. Ontken wat je wil, maar accepteer dan in ieder geval de werkelijkheid, wat onder meer inhoudt: de VVD gaat samenwerken met D66, GroenLinks, PvdA, Volt en al die andere linkse partijen. Want dat het enige wat de VVD kán doen als de PVV (en FVD) worden uitgesloten.
Wil je dat echt?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten