168179515 a64a444906 c

Eco-communisten overwegen oliepijpleidingen op te blazen: Een alarmerende dreiging

Terrorismeaug 17 2023, 17:00
Terwijl wij Nederlanders ons hoofd breken over een overvloed aan politieke correctheid, diversiteitsquota en klimaatheffingen, lijkt het erop dat extreemlinks een stap verder gaat dan alleen maar kritiek leveren op de fossiele industrie. Nu overwegen ze daadwerkelijk oliepijpleidingen op te blazen. Je leest het goed: geïnspireerd door een controversieel pamflet van Malm en verfilmd door Daniel Goldhaber, stelt de film 'How to Blow Up a Pipeline' de vraag of het opblazen van een pijpleiding niet gewoon een logische, zij het radicale, stap is in de strijd tegen klimaatverandering. Dit valt te lezen in een interview met Daniel Goldhaber in het NRC.
Dat is de realiteit waarmee we nu worden geconfronteerd. Een realiteit waarin eigendomsrechten en de wet worden afgezet tegen een verdraaid idee van 'overlevingsrecht'. Het is een groteske afwijking van de normale gang van zaken waarin we discussiëren, debatteren en diplomatieke oplossingen zoeken voor mondiale problemen.

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Maar nee, deze eco-communisten, verblind door hun ideologische bril, lijken te denken dat terrorisme – want laten we het beestje bij de naam noemen – de manier is om hun punt te maken. Waar is de redelijkheid? Waar is het gezonde verstand?
De Dagelijkse Standaard heeft altijd gewezen op de gevaren van extremisme, of het nu van links of rechts komt. Maar dit nieuwe niveau van radicalisme, voorgesteld door figuren als Goldhaber en Malm, is iets dat iedereen, ongeacht politieke kleur, serieus moet nemen.
Moeten we nu echt in een wereld leven waarin het opblazen van kritieke infrastructuur wordt beschouwd als een legitieme vorm van protest? Een wereld waarin filmmakers niet alleen dergelijke daden verheerlijken maar ook suggereren dat ze misschien wel noodzakelijk zijn?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Deze vorm van eco-communistisch radicalisme is niet alleen gevaarlijk voor de veiligheid van onze burgers en infrastructuur, maar ook voor het bredere debat over klimaatverandering en milieubeleid. Door deze tactieken te gebruiken, duwen ze gematigde stemmen weg en polariseren ze een discussie die al gecompliceerd genoeg is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten