screen shot 2023 01 05 at 142526

Marcel de Graaff (FVD) voert een constructief gesprek met voorman van Farmers Defence Force: "zonder boeren, geen eten!"

Politiekjul 07 2023, 18:00
Vandaag heeft Marcel de Graaff, lid van het Europees Parlement voor Forum voor Democratie, een constructief gesprek gehad met Jos Ubels, de strijdvaardige voorman van Farmers Defence Force, in het Europees Parlement. Het onderwerp van gesprek was de strijd die de Nederlandse overheid en de Europese Commissie voeren tegen Nederlandse boeren.
Marcel de Graaff beschouwt de Farmers Defence Force als de belangrijkste vertegenwoordiger van de belangen van boeren. “Zij hebben duizenden agrarische bedrijven als leden. Het zijn mensen die zelf agrarische bedrijven hebben en precies weten hoe de sector werkt.”aldus de Graaff.
De Graaff vond het een groot voorrecht om rechtstreeks van Farmers Defence Force zelf te horen hoe de Nederlandse regering de boeren bewust in de problemen brengt. Hij benadrukte dat het onrecht waarmee boeren te maken hebben diep raakt en zelfs erger is dan de media ons doen geloven. Boeren werken hard, dag in dag uit, om onze voedselvoorziening te waarborgen, maar worden vervolgens bedrogen en mogelijk zelfs onteigend door de regering. Het klimaat- en natuurbeleid van deze regering vormt een gevaar voor de Nederlandse voedselvoorziening. De Graaff roept iedereen die hieraan twijfelt op om zelf maar eens met de boeren in gesprek te gaan. Daarnaast roept de Graaff de Nederlandse overheid en de Europese Commissie dan ook op om gehoor te geven aan de eisen die Farmers Defence Force stelt. Hij benadrukt dat zonder boeren er geen eten is.
Marcel de Graaff heeft wederom laten zien dat FVD zich echt als dé boerenpartij van Nederland profileert. De partij van Thierry Baudet laat zien veel waarde te hechten aan het dialoog en luistert actief naar de ontevredenheid van de Nederlandse boeren. Met De Graaff in het Europees Parlement zorgt FVD voor een krachtig tegengeluid in Brussel.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten