segers rutte

-Michel Mulder- Een schipbreukbriefje aan Gert Jan Segers

Politiekjan 14 2023, 10:00
Beste Farizeeër,
De ratten verlaten het zinkende schip. Is het een uitdrukking jou bekend?
Zoals daar ook is: "Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet gij dat ook een ander niet."
Of misschien moeten we er wat verzen uit Exodus 20 bijhalen, om jouw 'christelijke' ziel iets meer aan te spreken, zoals:
"Misbruik de naam van de HEER, uw God, niet, want wie zijn naam misbruikt laat hij niet vrijuit gaan"
"Steel niet."
"Leg over een ander geen vals getuigenis af."
"Vereer naast mij geen andere goden."
"Kniel voor zulke beelden niet neer, vereer ze niet, want ik, de HEER, uw God, duld geen andere goden naast mij. Voor de schuld van de ouders laat ik de kinderen boeten, en ook het derde geslacht en het vierde, wanneer ze mij haten."
Snap je een beetje waar ik heen wil gaan Gert-Jan, nu jij als een rat het zinkende schip verlaat? Ook al stap je nu uit de SS Kaagtanic, jouw God zal je jouw misdaden niet vergeven.
Jij hebt gedurende - voornamelijk de laatste fase van je politieke carrière - diverse afgoden aanbeden, zoals daar zijn geld, macht, hoogmoed, en uiteraard de padvindersclub van ome Klaus Schwab, en daarvoor zal de Here jou op passende wijze straffen.
Geloof ik nou echt dat jij gestraft gaat worden door 'hem' ? Uiteraard niet, als de atheïstische dwarsnek die ik nou eenmaal ben.
Het gaat echter om het feit dat jij dat wel gelooft Gert-Jan, wat jouw vlucht uit het rattennest overduidelijk laat zien.
Je kan namelijk van psychopatische narcisten zeggen wat je wilt - dit onder verwijzing naar artikel 11 van het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie - maar niet dat zij geen feilloze radar hebben voor dat moment van: "let's get the hell out of here."
En dus pak jij je biezen, je schaaltje WEF-hosties en jouw versie van de bijbel - die overduidelijk satanisch afwijkt van the real deal - en geef je gas als een priester die op het punt staat betrapt te worden.
Typisch.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten