20220125 tweede kamer rob jetten d66 3

Minister Jetten bevestigt enorme kosten en minimale impact van klimaatpakket: Belastingbetaler betaalt miljarden voor temperatuurdaling van 0,000036 graad Celsius!

Politiekjun 21 2023, 17:00
Minister Rob Jetten (D66) heeft gisteren in de Tweede Kamer bevestigd dat het aanvullend klimaatpakket, bestaande uit 122 maatregelen, maar liefst 28 miljard euro kost. Dit geld wordt uit het 'Klimaatfonds' gehaald, dat gefinancierd wordt door de belastingbetaler. Opvallend genoeg zal zelfs bij het succesvol implementeren van alle 122 maatregelen de temperatuur op aarde slechts met 0,000036 graad Celsius dalen. Deze verbluffende onthulling roept verbazing op en bevestigd weer de geringe effectiviteit en de onrechtvaardigheid van het klimaatbeleid.
Het nieuws dat minister Rob Jetten in de Tweede Kamer heeft bevestigd dat het aanvullend klimaatpakket, met maar liefst 122 maatregelen, een kostenplaatje van 28 miljard euro met zich meebrengt, heeft voor grote verbazing gezorgd. Het geld hiervoor wordt rechtstreeks of zijdelings betaald door de belastingbetaler, waardoor de impact van deze maatregelen op hun portemonnee duidelijk voelbaar zal zijn. Echter, zelfs als alle 122 maatregelen het gewenste effect hebben, zal de temperatuur op aarde slechts met 0,000036 graad Celsius dalen. Dit cijfer is ronduit gestoord om daar zoveel miljard belastinggeld aan te verspillen en bevestigd weer dat de kosten en opofferingen van de belastingbetaler niet in verhouding staan tot de resultaten.
Minister Jetten gaf zelf toe dat de cijfers achter de komma, met "vier nullen en dan 36", bijzonder minimaal zijn. Het is dan ook begrijpelijk dat Jetten nauwelijks zijn lach kon inhouden tijdens het bevestigen van deze gegevens aan PVV-Kamerlid Alexander Kops. Het is echter verontrustend dat de belastingbetaler opdraait voor de astronomische kosten van het klimaatpakket, terwijl de uiteindelijke impact op de temperatuur vrijwel verwaarloosbaar is.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Deze onthulling werpt een schaduw over het klimaatbeleid en roept vragen op over de rechtvaardigheid ervan. Het is moeilijk te rechtvaardigen dat de belastingbetaler zulke enorme financiële lasten moet dragen voor een marginaal resultaat. Het lijkt erop dat de klimaatkerk en de klimaathandel een duivels pact hebben gesloten, waarbij het hele land voor decennia in de ellende wordt gestort.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten