piet adema

Minister van landbouw Piet Adema overleeft motie van wantrouwen: De Tweede Kamer verkeerd voorlichten moet kunnen

Politiekjan 27 2023, 11:00
Gisteren schreven we er al over dat PVV-Kamerlid Alexander Kops een motie van wantrouwen had ingediend tegen landbouwminister Piet Adema. De reden was dat hij de Tweede Kamer verkeerd had voorgelicht. Blijkbaar vindt een meerderheid in de Kamer dit geen enkel probleem en deze motie van wantrouwen werd dan ook voorwerpen. Deze Kamerleden zijn geen knip voor de neus waard. 
Je kan een mooie analyse loslaten op de partijen die hebben tegengestemd. Natuurlijk heeft het voltallige partijkartel tegen gestemd. Ja daar hoort de SGP ook bij als de grote gedoger van alle kabinetten van Mark Rutte. Pieter Omtzigt laat weer eens zien een echte karteldinosaurus te zijn. De overige partijen hebben één ding gemeen ze hebben niks met de boeren en haten daarmee Nederland.
Vandaag is de situatie zo dat regeringspartijen alles maar dan ook alles accepteren. Dualisme is in de Tweede Kamer echt ver te zoeken. Dit gedrocht van wat men noemt een regering zal en moet blijven zitten omdat bij eerlijke democratische verkiezingen dit schandalig slecht totalitaire zooitje oplichters wordt weggestemd. En terecht!
Als je naar de voorstemmers kijkt zijn er dus zes partijen waar u op 15 maart op kunt stemmen. De rest heeft helemaal niets met de Grondwet (bewust de kamer verkeerd informeren) en vinden liegen en bedreigen blijkbaar heel normaal.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De voorspelling van Michael van der Galien is helemaal uitgekomen. Michael schreef gisteren: '''Overigens overleeft Adema dit natuurlijk gewoon. Want de meerderheid in de Tweede Kamer is er allang mee akkoord dat het parlement een wassen neus is; een nepparlement dat alleen nog maar er zit om kiezers de indruk te geven dat volksvertegenwoordigers hun grondwettelijke taken iets van serieus nemen.''
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten