Ministers veroordelen boerenopstand op de wegen

Ministers veroordelen boerenopstand op de wegen

Boeren zijn mensen van hun woord. Afspraak is afspraak. Daarom zijn er blokkades opgeworpen op de A67, A2 en A28. Ministers Staghouwer en minister van der Wal veroordelen de blokkades op de wegen. Er zijn politici die deze acties wel hardgrondig ondersteunen.

''Boeren hebben zich aan de wet te houden. Dat doen ze niet door met trekkers op de snelweg te rijden. Wij veroordelen dat'', stellen ministers Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) en Henk Staghouwer (Landbouw). Boeren mogen hun zorgen uiten en protesteren, maar dat moeten ze wel binnen de grenzen van de wet doen, benadrukken beide ministers in de Telegraaf. De acties van maandag vinden zij niet gepast. Hou je alsjeblieft binnen de kaders van de wet,

Weet je wat wij niet gepast vinden is dat boeren hun brood, woning en cultuur kunnen kwijtraken door een papieren stikstofprobleem. Realistisch Nederland zijn de globalisten in vak K spuugzat met hun klimaat- en stikstofhysterie, wokisme en oorlogsretoriek. Daarom staan wij achter de boeren. Gelukkig staan er meer politici achter de boeren. Als je je bestaanszekerheid kan verliezen dan mag je daarvoor knokken om het te behouden.

Gideon van Meijeren (FVD) steunt de boerenopstand hardgrondig. ''En voor iedereen die in de file staat: heel vervelend, maar bedenk dat de boeren er ook staan voor ons. Onze agrarische sector. Onze economie. Onze voedselvoorziening. Ons landschap. De oorlog tegen de boeren, is ook onze oorlog!'', aldus een strijdvaardige Gideon van Meijeren. Zo is het natuurlijk helemaal. Het is een strijd tussen de realisten versus de globalisten en extreemlinks.

Ook de PVV en BVNL staan achter de boerenopstand. BVNL-boerin Nynke Koopmans legt uit waarom dit één van de grootste leugens is van de afgelopen jaren. Zij zijn de meeste innovatieve en duurzame boeren ter wereld. Het is opvallend te noemen dat op de social media accounts van de BoerBurgerBeweging en Caroline van der Plas geen steun wordt uitgesproken voor de boerenopstand.

We moeten trots zijn op onze boeren en hun strijd steunen tegen het kabinet van de slechtste premier (Mark Rutte, VVD) van de afgelopen veertig jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer