shutterstock 1173152773

Motie van JA21 en VVD voor pilot met lokagenten tegen seksuele straatintimidatie aangenomen: Veiligheid voorop!

Politiekjul 05 2023, 11:00
Het is goed nieuws voor alle vrouwen in Nederland: de motie van JA21 en de VVD voor een pilot met lokagenten in burger om seksuele straatintimidatie tegen te gaan, is aangenomen. Het garanderen van veiligheid op straat is een prioriteit voor JA21, en met deze motie wordt er een belangrijke stap gezet om dit doel te bereiken.

Vrouwen moeten altijd veilig over straat kunnen. Daar staat JA21 voor! Als dat niet kan vanwege bedreigende intimidaties moet de overheid optreden. Dankzij de motie @Eerdmans kunnen er nu lokagenten ingezet worden om dit gedrag te bestraffen. Zo houden wij onze straten veilig.

Image
419
Reply
Vrouwen moeten te allen tijde veilig over straat kunnen lopen, zonder angst voor bedreigingen en intimidaties. Helaas is seksuele straatintimidatie nog steeds een probleem in onze samenleving. Het is de verantwoordelijkheid van de overheid om op te treden wanneer dit gedrag plaatsvindt en de daders te bestraffen. Met de aangenomen motie van JA21 en de VVD kunnen er nu lokagenten worden ingezet om seksuele straatintimidatie aan te pakken en te bestraffen.
De pilot met lokagenten zal ervoor zorgen dat potentiële daders zich bewust zijn van de aanwezigheid van handhavers en dat zij niet ongestraft kunnen handelen. Dit zal hopelijk een preventieve werking hebben en vrouwen een veiliger gevoel geven bij het lopen op straat. Het is een belangrijke stap in de richting van het creëren van een veilige en respectvolle omgeving voor iedereen.
De samenwerking tussen JA21 en de VVD in het indienen en aannemen van deze motie benadrukt het belang van een gezamenlijke aanpak van seksuele straatintimidatie. Het is positief om te zien dat politieke partijen zich verenigen om dit probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat vrouwen in Nederland zonder angst en intimidatie over straat kunnen gaan.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
De aangenomen motie is een overwinning voor alle vrouwen in Nederland. Het laat zien dat de overheid serieus omgaat met seksuele straatintimidatie en bereid is om maatregelen te nemen om dit gedrag te bestraffen. Het is een stap in de goede richting en toont aan dat JA21 vastbesloten is om onze straten veilig te houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten