dmoha20190126009 01

Het Renaissance Instituut presenteert speciale PREMIUM borrellezing met Hongaarse politicus László Toroczka

Politiekjul 05 2023, 10:00
In het Keldertje organiseert het Renaissance Instituut vrijdag 7 juli om 17:00 uur een speciale PREMIUM borrellezing met niemand minder dan de Hongaarse politicus László Toroczkai. Toroczkai, voorman van de Hongaarse partij Mi Hazánk (Ons Vaderland) en voormalig burgemeester van Ásotthalom, staat bekend als de architect van het hek om Hongarije. Forum voor Democratie (FVD) is vereerd om deze bijzondere spreker te mogen verwelkomen.
De borrellezing, georganiseerd door het Renaissance Instituut, markeert de laatste bijeenkomst voor het reces. Gedurende het afgelopen jaar zijn er in het Keldertje aan de Herengracht 74 in Amsterdam wekelijks boeiende lezingen georganiseerd, waarbij diverse en interessante sprekers het podium hebben betreden. Na de zomer is het Renaissance Instituut vastbesloten om deze succesvolle reeks voort te zetten en ook in september weer goedbezochte borrellezingen te organiseren.
Het feit dat László Toroczkai als spreker is uitgenodigd, onderstreept de ambitie van het Keldertje om een breed scala aan politieke perspectieven te belichten. Toroczkai heeft internationale bekendheid verworven door zijn leiderschap bij de constructie van het hek om Hongarije, dat bedoeld was om de stroom van migratie in te dammen. Zijn visie en beleidsmaatregelen hebben aanzienlijke impact gehad op het migratiedebat in Europa.
De PREMIUM borrellezing biedt een unieke gelegenheid voor geïnteresseerden om rechtstreeks te luisteren naar de inzichten en ervaringen van László Toroczkai. Het Keldertje heeft echter te maken met beperkte capaciteit, dus het is raadzaam om snel te reserveren om verzekerd te zijn van een plek. Vol is immers vol, en deze kans om de spreker persoonlijk te ontmoeten wil niemand missen.
Het Keldertje blijft zich inzetten voor het bevorderen van open en constructieve discussies over actuele politieke kwesties. De reeks borrellezingen heeft bewezen een waardevolle bijdrage te leveren aan het politieke debat en het vergroten van het begrip tussen verschillende standpunten. Na de zomerpauze zal het Keldertje opnieuw een podium bieden aan inspirerende sprekers en boeiende discussies faciliteren.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Mis deze bijzondere kans niet om László Toroczkai te horen spreken in het Keldertje tijdens de PREMIUM borrellezing. Neem deel aan een avond vol interessante inzichten, levendige discussies en een gezellige borrel. Reserveer hier snel uw plek en verzeker uzelf van een plek bij dit memorabele evenement!
Datum: 7 juli 2023
Tijd: 17:00 uur
Locatie: Het Keldertje, Herengracht 74 te Amsterdam
DDS zal ook aanwezig zijn om een reportage te schrijven over deze PREMIUM borrellezing.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten