shutterstock 325232315

Nederland blijft dweilen met de kraan open: ministerie verwacht in 2023 nog meer asielzoekers

Politiekokt 24 2022, 12:45
Houdt het dan nooit op? Nee het NRC meldt dat meer mensen in Nederland asiel gaan aanvragen, en een groot deel daarvan zal ook een verblijfsvergunning gaan krijgen. Dit staat in interne documenten van het ministerie van Veiligheid en Justitie.
Het ministerie schrijft dat het in 2023 meer dan 50.000 asielzoekers verwacht. Deze gelukzoekers zullen voornamelijk uit landen als Syrië, Turkije en Afghanistan komen. Daarom zullen zij in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning in Nederland. Leuk nog meer mensen die een huis nodig hebben. Daar zullen veel Nederlanders blij van worden die op de wachtlijst staan voor een sociale huurwoning.
Geert Wilders (PVV) reageert woedend op twitter en twittert: ''Nog meer asielzoekers, nog meer miljarden over de balk, nog meer AZC’s en luxe cruiseschepen, nog meer overlast en criminaliteit. Nederlandse dorpen zullen worden volgepropt met opvangplaatsen voor gelukzoekers. Onaanvaardbaar. Dus: grenzendicht en asielstop!'' Het is ongelooflijk dat dit kabinet vol met Nederlandhaters dit ons aandoet. De gifbeker is schijnbaar nog lang niet leeg.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Gelukkig staat Geert Wilders hier niet alleen in ook BVNL ziet dat dit een ontwrichtende werking gaat hebben. BVNL twittert daarover het volgende: '' Het kabinet lijkt blind voor de ontwrichtende gevolgen van massale volksverhuizing richting ons land. Het is in het belang van Nederland dat er zo snel mogelijk immigratiebeperkende maatregelen worden genomen.'' Dit kan nooit goed gaan. Met een recessie in aantocht. 86% van de aanvragers krijgt een verblijfsvergunning dus na vijf jaar een paspoort. Dit levert overvolle opvangcentra op. Er is geen terugkeerbeleid daardoor ontstaat er druk op de zorg en onderwijs. Nederland was ooit een rijk, innovatief land en wordt door dit wanbeleid snel een tweede wereldland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten