screen shot 2022 09 02 at 13

Harm Beertema: Wat een gotspe! Islamist Soner Atasoy begint islamitische privéschool; Het Achterhuis Lyceum

Politiekokt 24 2022, 11:30
Veel islamisten zijn erg bedreven in om zichzelf weg te zetten als de nieuwe joden. Dat blijkt maar weer uit het feit dat Soner Atasoy, de oud-directeur van het Haga Lyceum, voor wie de AIVD waarschuwde in 2019, een islamitische privéschool begint, genaamd het Achterhuis Lyceum. Omdat moslims volgens hem worden „opgejaagd als joden in de Tweede Wereldoorlog”. Je moet maar durven om deze vergelijking te gebruiken. Deze mensen kennen geen schaamte terecht dat Harm Beertema (PVV) boos is. 

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Wat zien we hier? Ja zeker een Tweede Wereldoorlog vergelijking (godwin!) om politiek je punt te maken. Natuurlijk blijft het partijkartel weer muisstil om hier een punt van te maken. Het is natuurlijk geen FVD dus dan mag het. Harm Beertema vindt dit onbestaanbaar en twittert: ''Wat is een gotspe? Dit is een gotspe: één van de meest brutale, provocerende, antisemitische vertegenwoordigers van de meest antisemitische ideologie ooit sticht een school onder de naam ‘Achterhuis Lyceum’. Alleen in Nederland kan dat.'' Het is walgelijk om zo de draak te steken met het leed van de joden. Eigenlijk lacht deze islamist Soner Atasoy ons recht in het gezicht uit.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Beertema weet natuurlijk ook dat de verontwaardiging van het partijkartel en mediakartel achterwege zal blijven omdat bij het wangedrag van deze doelgroep structureel wordt weggekeken. Tolerant zijn voor intolerantie is gewoon dodelijk. Het gore lef dat islamisten dan ook nog durven te praten over gelijkwaardigheid. Terwijl het islamisme een uitgesproken ideologie is van seksisme, antisemitisme en onderwerping. Soner Atasoy laat weer perfect zien waarom het islamisme geen plaats verdient in een democratie. Islamisme heeft niets van doen met democratie. Het dient te allen tijde bestreden te worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten